Laiiin parašė:
O as va siandien darbe truputi sukonfliktavau su savo vadove. Buvau sakius, kad iseisiu jau is darbo sausio gale arba vasario pradzioj. Dar tiksliai nezinojau ir sa…
Privalo išleisti. Jeigu ką, visada galit biliotenį pasiimti.
Laiiin parašė:
O as va siandien darbe truputi sukonfliktavau su savo vadove. Buvau sakius, kad iseisiu jau is darbo sausio gale arba vasario pradzioj. Dar tiksliai nezinojau ir sa…
Laiiin parašė:
Sausi galit imti bileteni, bet tada siek tiek pakris vpa ismoka. O atostogas galesit isnaudoti po vpa
Filė parašė:
O, man nera patamdejusi pigmentine juosta per pilva, bet uz tai kiek plauku ant pilvo apink bamba priaugokaip prausiuosi net galiu sukuosena taip ant vieno tai …
Man tas pats, juosta ryski ir visas pilvas apaugo plaukeliais. Nieko nedarykit, skaičiau, kad po neštumo viskas dings, ir viskas bus tvarkoje, nesijaudinkim
Qrintaa111 parašė:
Man tas pats, juosta ryski ir visas pilvas apaugo plaukeliais. Nieko nedarykit, skaičiau, kad po neštumo viskas dings, ir viskas bus tvarkoje, nesijaudinkim![]()
Žinoma dings , viskas susitvarkyt taip kaip prieš tai buvo , nors galėtų nesusitvarkyt , nes man palukai nustojo augt ten kur jų nepageidauju
Januare parašė:
Tai zinau, kad tures isleisti. Juolab kad siemet neatostogavau tu dvieju savaiciu is eiles. Taip ir pasakiau kad tada pasiimsiu bileteni, nes tai jau bus principo reikalas. Bet kazkaip noretus graziai issiskirt. Visa laika labai graziai ir be problemu, o va cia pabaigoj konfliktas:/
Laura86S parašė:
Sausi galit imti bileteni, bet tada siek tiek pakris vpa ismoka. O atostogas galesit isnaudoti po vpa
Paskutinis menuo nebesiskaito. Tai ziurint kada vasari i dekreta gaunasi. Jei vasario pradzioje tai sausis nebetures itakos 🙂
O as va ligoninej 😔 raisciai patemti. Reiks dirza pradet nesioti ir gimdos susitraukimai. Pagulde stebejimui. Pastate lasaline ir reikia skaiciuot tuos sukietejimus. Nes man buvo istisas skausmas. Ir toks nesuprasi ar gaktikaulis ar gimda ar kas. Ir kirksnis abi. Net kelnes uzsimauti ir nusimauti vos eina. Nes koju pakelt neina ir vaikstau prasizergus nuo skausmo. Tai gulimas rezimas ir jokio fizinio darbo. Bet viska istversiu, kad tik mazikiai viskas gerai butu
Chaelin parašė:
O as va ligoninej 😔 raisciai patemti. Reiks dirza pradet nesioti ir gimdos susitraukimai. Pagulde stebejimui. Pastate lasaline ir reikia skaiciuot tuos sukietejimus…
nu ką padarysi. užat gal pagerės. Dar vaikščiot ir vaikščiot
Chaelin parašė:
Paskutinis menuo nebesiskaito. Tai ziurint kada vasari i dekreta gaunasi. Jei vasario pradzioje tai sausis nebetures itakos 🙂
Sausis nesiskaiciuos tik nga ismokai, o vpa ismokai skaiciuosis ir sausis
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai