ieva.st parašė:
Mano pirmagimė buvo tikra nevalgiukė (ir dabar, beveik penkerių, likusi nelabai didelio apetito ir gan išranki, nelinkusi ragauti naujų skonių), tai padėjo laikas, …
O dantukų turite? Kokį maistą duodate gabliukais?
ieva.st parašė:
Mano pirmagimė buvo tikra nevalgiukė (ir dabar, beveik penkerių, likusi nelabai didelio apetito ir gan išranki, nelinkusi ragauti naujų skonių), tai padėjo laikas, …
Vilnietes mamos, o ka jus planuojate del savo mazuju darzelio? Sitas frontas man apskritai yra mistika. Kada, kokius prasymus teikti... Galvoju, kai sunui bus kokie pusantru, jau noreciau po truputi pradeti vesti, kad apsiprastu, prasirgtu ir pan. Pusantru bus kita rudeni, lapkriti. Tai ar nera taip, kad jau dabar reikia prasymus pildyti, kad stotume i kitu mokslo metu eile?
Amadra parašė:
Vilnietes mamos, o ka jus planuojate del savo mazuju darzelio? Sitas frontas man apskritai yra mistika. Kada, kokius prasymus teikti... Galvoju, kai sunui bus kokie…
Jei jūs apie valstybinius darželius, tai jų eilė sudaroma gegužės mėnesį, prašymo pateikimo laikas neturi įtakos – jei norite vesti 2022 rudenį, svarbu iki gegužės kažkelintos (reikia vilnius.lt tiksliau žiūrėti) pateikti prašymą.
Bet nesu tikra, ar daug yra darželių, kurie turi grupes tokiems mažyliams, daugiau būna nuo 2-3 metų.
vavava parašė:
Rekomenduoju knygą „Vaiko vedamas primaitinimas“ ar "Solid starts" appsą, jame fainai galima pažiūrėti, kaip rekomenduoja patiekti saugiai skirtingus produktus.
Gabalais kol kas ragavo dar mažai ką – brokolius, moliūgus, bananą, bulvę, traputį. Bet iš esmės, užtikrinant saugumą ir tinkamumą kūdikiui (be druskos, cukraus) galima didžiąją dalį produktų duoti. Tik pradžioj sudėtinga, mes daržoves tai perverdam, tai baisu, kad per kieta 🙈
Dantų turi 2, bet maistą trina dantenom, nelabai ką tie dantys keičia.
ieva.st parašė:
Rekomenduoju knygą „Vaiko vedamas primaitinimas“ ar "Solid starts" appsą, jame fainai galima pažiūrėti, kaip rekomenduoja patiekti saugiai skirtingus produktus.
…
As naudojuosi BLW meals app, tai jau antra savaite kaip valgo, jau daug ka isragavo, bet ta pati baime yra, jog nebutu per kietas maistas 🙈
justfriend parašė:
As bandau duoti virinto vandens. Pakeiciau kelias gertuves kol apsistojom ties paprasciausiu puodeliu su snapeliu, is jo pats vanduo bega nereikia traukti. Bet to l…
Pagal ką skaičiuojate, kiek mažylis turi išgerti vandens? 🤔 Tiksliau, gal kaip skaičiuojate, ačiū 🌷
ieva.st parašė:
Jei jūs apie valstybinius darželius, tai jų eilė sudaroma gegužės mėnesį, prašymo pateikimo laikas neturi įtakos – jei norite vesti 2022 rudenį, svarbu iki gegužės …
Aciu uz komentara! Man po nestumo galva vis dar atsipusi, skaiciau savivaldybes puslapyje, bet taip ir nesupratau normaliai, kokie tie deadline'ai. Del amziaus jus teisi, nedaug darzeliu priima nuo 1,5 m, bet keli prie musu namu lyg ir turi tokias grupes. Kai neturejau vaiku, maniau, i darza vesiu kuo veliau, kad kuo ilgiau dziaugtusi vaikyste, bet dabar kazkaip atejo supratimas, kad ta vaikyste neapsiriboja tik namais ir mama😁 Kadangi musiskis jau dabar savo uzsiemimuose puikiai buna su svetimais zmonemis, domisi kitais vaikais, manau, paauges po kelias valandas gales pratintis be didelio streso abiem.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai