Kocia parašė:
Jo butu gerai, kaip suprast paroso kad nebebus trecio pvz, man visalaik belekaip sukais ta adata😁 aplink save ir dar krypuoja😁😁😁
Bandziau keletą kartu įkelti ,bet tik sukasi ir neįsikelia
Kocia parašė:
Jo butu gerai, kaip suprast paroso kad nebebus trecio pvz, man visalaik belekaip sukais ta adata😁 aplink save ir dar krypuoja😁😁😁
Bandziau keletą kartu įkelti ,bet tik sukasi ir neįsikelia
Maria1985 parašė:
Jeigu as suzinociau, kad dvynukai- irgi nualpciau 😱 tureciau 4 vaikus 🙈🙈🙈 man jau ir 3 atrodo labai daug 😅 kaip reiktu suktis, tai neisivaizduoju 😅😁……
😂😂😂 reiškias aš ne viena būčiau tokia 😀
Aš turiu viena ir draugas turi 2 ,bet tik jo vienas sūnus buna nuolat pas mus per išeigines ir atostogas ,tai jei dar du 😱 pas mane seneliu nėra
,draugas po 2 savavites komandiruotėse ,čia dėl šito mažiuko netyciuko ,jau ir mašinas abudu didesnes pirksim ir namą didinsime 😂😂😂
Kocia parašė:
Nesuprantu man visais kartais sukasi betkaip ta adata😁 gal kas video turi kaip reik daryt? 😁😁😁
As turiu bet man neikelia;/
ieva921 parašė:
Ar yra sioje grupej merginu, kuriom visiskai nepasireiske joks pykinimas ir vemimas? Ar yra tokiu laiminguju![]()
Yra. Man dar tik 6sav, bet kolkas nei karto nejauciau jokio pykinimo ar blogumo. Vienintelis simptomas tai mieguistumas, nors dabar kelios dienos ir jo nejauciu, keliuosi anksti atidirbu visa diena ir buna nueinu miegoti tik 12val vakare. Krutine dar jautri, padidejusi...o daugiau isvis nieko. Nei apetitas pasikeites, nei kazkokiu neiprastu noru del valgymo..zodziu buna kad pamirstu, kad nescia esu
jau biski neramu net darosi, ar viskas gerai kad nera iprastu simptomu
bet gal dar blogumai tik ateity...
Boruzele19 parašė:
Yra. Man dar tik 6sav, bet kolkas nei karto nejauciau jokio pykinimo ar blogumo. Vienintelis simptomas tai mieguistumas, nors dabar kelios dienos ir jo nejauciu, ke…
Na as kaip ir Jus , nieko ypatingo nejauciu apart didesnes krutines ir miego noro , na dar uosle labai jautri
Mums 9+5 , tikiuosi.ir neislys jokie blogumai 😅
Su mesa nedraugauju ,prisiverciu daugiau skysciu vartoti, vaisiai darzoves kaip patare akusere 😊 kazkaip tikiu kad viskas gerai ir.laukiu vizito 12 sav kada vel pasimatysim su pilvuko gyventoju 🤗😇
Citrinuk parašė:
Galiu fb ikelt jei kas ten yra ten tikrai ikels ;)
Ikelkit i fb😁
skaja77 parašė:
Tfu tfu tfu 🤣🤣🤣🤣žinokit yra tikimybe ,nes pas abu šeimoje dvynukai buve ,tiek mano mama iš dvynukų (bet sese neišgyveno )tiek draugo kazkas nepamenu ,reik pasitiksl…
Oi butu linksma💞💞dar nebuve pirmo skano?
Rineja parašė:
Oi butu linksma💞💞dar nebuve pirmo skano?
Dar ne ,uzsirasiau privačiai rugsėjo 4 diena ,kai bus jau 10 sav ir galima bus jau daugiau pamatyti
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai