Leilau parašė:
Pirkau šliaužtinukus ir užkliuvo akis už 56 dydžio dieve kokio mažumo 🙈 net nebeatsimenu kad toks mažas lelis buvo .
Tai va. Mano gimė 47 cm, skendo tuose 56 dydžio drabužiuose, o dabar 74 mažokas jau.
Leilau parašė:
Pirkau šliaužtinukus ir užkliuvo akis už 56 dydžio dieve kokio mažumo 🙈 net nebeatsimenu kad toks mažas lelis buvo .
Tai va. Mano gimė 47 cm, skendo tuose 56 dydžio drabužiuose, o dabar 74 mažokas jau.
Nayra parašė:
Artėja pirmosios Kalėdos😊 Esat numačiusios kažkokias dovanėles mažyliams? Aišku, nelabai ką supras jie dar, bet bet kokiu atveju - prisiminimas![]()
Kaledini megztini 😁
Ai, o mes pasidarėm kalėdinę fotosesiją, kai gausim nuotraukas visiems išsiuntinėsim su sveikinimais😊 Pagalvojau, kad smagu bus patiems prisimint, pigiau nei pirkinėt visiems nereikšmingus niekučius, laiko sutaupysiu (nes nereiks ieškot, užsakinėt tų niekučių), plius labai norėčiau iki minimumo sumažint susitikimus su žmonėm.
Pati vis pasižiūriu Knysliuko lentas, kubą, bet per mažas dar. Dabar kažkaip vis noriu žuvį gaidelį nupirkt - rūpesčio ir priežiūros visai minimaliai (esu turėjus), gražučiai jie man, o ir vaikui gal jau įdomu bus, kai kažkas gyvas juda.
Nayra parašė:
Artėja pirmosios Kalėdos😊 Esat numačiusios kažkokias dovanėles mažyliams? Aišku, nelabai ką supras jie dar, bet bet kokiu atveju - prisiminimas![]()
Žaislą nupirksiu kokį nors turbūt...nesureikšminu..mažas dar...
Nayra parašė:
Aš galvoju burbuliuku ta baseina maža nupirkti iš pažystamu kiek girdžiu labai vaikams patinka. Jau nupirkau knygučiu nes labai patinka vartyti ir žiūrėti buvo gera akcija tai sakau bus kaledoms😊
Kaaaroleee parašė:
siandien kaip tkm nupirkom medini lavinimo kuba, sakiau bus kaledom 🙈 daugiau nelabai ka ir pirksim 🤷🏼♀️
O, geras😄 Parašykit paskui, ar jau supras kaip žaist😊
Musiskiui kazkas pasidare isvis nebeima misinuko,anksciau dar du kartus duodavau nakciai ir anksti ryte,dabar be sansu... bet visa nakti traukia papulius,bet man jau taip skauda spenius ir toks jausmas,kad nieko gal nebera pienuko,jam gal,kaip soske ? As lieku be miego visa nakti,atrodo iminga istraukiu pradeda verkt 🤦🏼♀️ Gal cia etapas kazkoks...
Svajonėspildosi parašė:
Musiskiui kazkas pasidare isvis nebeima misinuko,anksciau dar du kartus duodavau nakciai ir anksti ryte,dabar be sansu... bet visa nakti traukia papulius,bet man ja…
Gal ir soskė reikalinga, gal dantukai😏 O maniškis jau dvi naktis mišinuko išgeria atsikėlęs 90-100 ir viskas, keliasi dabar 5 kartus, siaubas kažkoks.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai