2021.04.23 09:14 (prieš 5 m.)
MomInTheAir parašė:
Mamukai, o is kur perkat pizamas pagimdziusioms? Noriu, kad butu kelnes ir gal trumpom rankovems topas su maitinimo galimybe.
O nenorit paprastos pizamos. Tiesiog pvz su petneselemis
Del misinuku nznau, teoriskai ligonines turi ir turi duoti, bet mano patirtis buvo karti del to perdeto naturalumo ir spaudimo. Mano vaikas klykdavo tiesiog, nes buvo alkanas, pieno nebuvo, svoris vaikui krito jau per daug, o misinuko nedave grieztai, nes juk privalai pati 🤦♀️ reikdavo ten mustis del kiekvieno buteliuko.... Tai as si karta del savo ramybes turesiu
Pipapu parašė:
O idomu kaip su tais testais ir pasibuvimais, jeigu vyras pilnai vakcinuotas 🧐 nes kolkas turbut jokiu islygu nera, bet tikiuos iki gimdymo dar kazka pakeis.
Kolkas kaip suprantu vakcinuotiems nera privilegiju, nes jie vistiek gali buti nesiotojai 🤔
MomInTheAir parašė:
As uz privacia palata irgi, nei dalintis su kitom mamytem, bet nera garantijos, kad ja gausime, jei pvz ta diena gimdyviu bus daugiau ir palatu perkamu neliks.. neu…
Na as tai nenoriu privacios. Man pvz kliniku privacios kaina tai kosmine. O ir siaip as pvz labai ilgai gulejau, jeigu bus cp tai vel turbut bent savaite... Bet tarkim 2oj ligoninej tai ir be privacios visada guldydavo atskirai po viena, uztekdavo. Gaila, kad neleis man ten gimdyt. Teks dalintis palata su kazkuo klinikose, ai bet svarbiausia leliukas ir as butume sveiki 😀