Amarila parašė:
Sterntaler fainos
Gal galit parodyt, maniškei visos ant akių užsmunka.. Nupirkau tokią kaip turbanas, reiktų kaip 🤠 skrybėlė
Amarila parašė:
Sterntaler fainos
Gal galit parodyt, maniškei visos ant akių užsmunka.. Nupirkau tokią kaip turbanas, reiktų kaip 🤠 skrybėlė
Selija parašė:
Kad ir tokia. Tik matuot reikia
https://www.sterntaler.lt/Vasarines-1654-Kepure_kaklo_apsauga#8586
Selija parašė:
Pas mus tokia. Nekrenta jeigu tinkamo dydžio. Dabar tokią tik didesnę nupirkau, tai surišu šniuriukus ir viskas gerai
Dangustėė parašė:
Noriu duoti ragauti kruopytes, kokias vartojate, kurios skanesnės vaikučiams?![]()
Mamuko košes maniškis lb mėgsta.
Krisstė parašė:
Mano taipat pussausiai pampiai, atrodo geria, valgo, matyt išprakaituoja skysčius daugiau per tuos karščius 🤷♀️
Labas, iki vaikų buvau baigusi dietetikos specelialybę, bet beveik nedirbau pagal šią profesiją, po to visai prieš pastojant baigiau manikiūro kursus, tai taip ir nespėjau normaliai pradėt dirbt. O dabar pradedu grįšt prie dietetikos, su mitybos planus sudarynėsiu 😉 Tai veiklos pakankamai 😄
slyv parašė:
Labas. Klausimas ne apie vaikučius.
Kokius jūs hobius turit? Kokios jūsų profesijos?
Labas, aš iki pastojant dirbau programuotoja, o dabar laisvalaikiu siuvu crunchie gumytes, plaukų kaspinus ir lankelius
slyv parašė:
Labas. Klausimas ne apie vaikučius.
Kokius jūs hobius turit? Kokios jūsų profesijos?
Labas, esu bendrosios praktikos slaugytoja, bet apie vaikus nieko nesuprantu. 😁🙈 Kažkoks kosmosas man jie.
Darbe pagrinde su senukais tenka bendrauti, tai man su jais lengviau atrodo..
O dėl hobių, tai jooo, ir aš sau nuobodi..
Laisvas laikas, tai ir tinginiaut galiu, nieko nenoriu, viskas man tinka..
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai