migle141 parašė:
sveikos ar jusu maziukai miega ramiai? mano berniukas visa laika prasiraito ir stena tiek diena miegodamas tiek nakti... cia del pilviuko jis taip? atrodo visai nea…
Panasu, kad pilvuko problemos
migle141 parašė:
sveikos ar jusu maziukai miega ramiai? mano berniukas visa laika prasiraito ir stena tiek diena miegodamas tiek nakti... cia del pilviuko jis taip? atrodo visai nea…
Panasu, kad pilvuko problemos
Dangustėė parašė:
Mano vaikas babybjorn neguli..nepatinka kažkaip.. o tikėjausi, kai vyras išeis į darbą ramiai pasigaminti pietus galėsiu.. panašu, kad to nebus. 😁 Nebent įprati…
As i baby bjorna tik nuo 2 menesiu ikeliau .. iki tol lopsiuke buvo, bet pastebejau kad nebeidomu tai va babybjorn daba liuks.. gal dar per anksti.. tiute mes tik dabar po truputi paimam iki tol isstumdavo su liezuviu ir viskas..
Pvz maniskis iki 8 sav miegodavo tik jei as salia.. neduokdie i wc nueidavau iskart prabusdavo.. na dar masinoj uzmigdavo.. tai manau islaukit.. nebus amzinai rankinukas...
Daug dalyku pasidarau tik gryzus vyrui po darbo.. aisku jei leidzia padarau ir iki tol.. bet jei nespejau pasitvarkyt ar valgyt pagamint tai nebeda ta pasidaryt kai yra broliai ar tetis namie;)
migle141 parašė:
Buna ir maniskiui.. tai mieganciam pilvuka paglostau, kojytes palankstau.. issibezda bemiegant😁
atela. parašė:
Sveikos mamytes, sakykit kokia spalva jus matot kakucio? Cia skaitosi jau zalia ar dar ne? Po covid skirpo pradejo taip tustintis.
Spalva normali tik kiek gleivėtos
atela. parašė:
Sveikos mamytes, sakykit kokia spalva jus matot kakucio? Cia skaitosi jau zalia ar dar ne? Po covid skirpo pradejo taip tustintis.
Po covid skiepo? Ar gerai supratau?🙂
XXma parašė:
Po covid skiepo? Ar gerai supratau?🙂
Taip, pasiskiepinau pirmu skiepu ir po keliu dienu jis taip pradejo tustintis. Maisto produktu jokiu nekeiciau, tik skiepa gavau.
atela. parašė:
Taip, pasiskiepinau pirmu skiepu ir po keliu dienu jis taip pradejo tustintis. Maisto produktu jokiu nekeiciau, tik skiepa gavau.
Aaa supratau🙂 galvojau vaikiukas gavo skiepa🙂
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai