tuCafe parašė:
Siūlau paskaityti Šemetos knygą "Gimdymas su šypsena", tikrai daug gerų metodų atsipalaidavimui bei pasiruošimui.
Dabar skaitau, bet ji man tokia savotiška...
tuCafe parašė:
Siūlau paskaityti Šemetos knygą "Gimdymas su šypsena", tikrai daug gerų metodų atsipalaidavimui bei pasiruošimui.
Dabar skaitau, bet ji man tokia savotiška...
migg parašė:
Turiu klausimą, kadangi pirmą kartą gimdysiu. Pagal prisegtą sąrašiuką, reikia atskirų daiktų į gimdyklą/palatą. Ar dėtis dvi atskiras rankines, ar galima viską į v…
Na cia neraso,kad i gimdykla makiazo reikia,matau parasyta masazo priemones,kuriom galetumet masazuot nugara.
Vandens i gimdykla pasiimsiu o i palata ne,nes salia to skyriaus yra pas mus aparata tiek kavos tiek gerimu,tai bereiks turet smulkiu monetu,i gimdykla del uzkandziu nzn,bet i palata reiks,nes neaisku kada pagimdysiu,nes su antru gimdziau nakti tai po to labai valgyt norejau. Is daiktu i gimdykla- vaikui pamperis,susiauciami marsikinukai kojnytes ir kepuryte(su raisteliais) pleduku neimsiu kogero,nes seniau ten pacios juos duodavo,sau nebent tapkes,marskiniais nauduosiuos ligonines(kam savo gadint😀) paluciu jos ten pacios pilnai turi,tai tik pampi sau arba tas vienkartines kelnaites ir paketus,i palata,maikutes ant sleikuciu,jos patogiau,bent jau man,nes as niekad nemiegu su naktiniais,zurnalu nereikia,nes visi turim ismaniuosius,tai butinai pakroveja telefonui,pora timpu ir susiaiciama megztuka nestora,nes ligoninese silta,na ir duso reikmenis.p.s. rubeliai vaikuciui nuo 56 dydzio,nes itariu bus ilgakojis😀
Šilo_uoga parašė:
Kaip jaučiatės?![]()
Peleda3 parašė:
Jei uzeina tokie maudenimai,nueikit i dusa,pastovekit po silta vandens srove,arba isgerkit paracetamolio tablete,jei praeis tai tik paruosiamieji kankina,jei neprae…
Ačiū, merginos, buvo paruošiamieji. Nemiegojau iki 6 turbūt, net vidurius iš jaudulio paleido 🤦 nejuokais išsigandau, bet specialiai užsiimdavau kokia veikla kad negalvoti apie skausmą ir supratau, kad ne stiprėja, ne dažnėja. Vyras jau irgi persigandęs buvo..
Matyt nors smarkiai ir nesiardžiau, tačiau vistiek šventėms ruošiausi ir gal buvo truputį perdaug. Naktį pasižadėjau, kar jei dar neoagimdysiu, tai labai labai saugosiu save, kad daug gulėsiu. Tai bent šiandien tikrai stengsiuosi judėti minimaliai ir matysiu, kaip bus naktį, tikiuosi, kad neteks taip kasnakt vargti iki pat gimdymo 😔
Apie dušą kažkaip nė nepagalvojau, ačiū! Turėsiu omenyje
Planuojanti4 parašė:
Ačiū, merginos, buvo paruošiamieji. Nemiegojau iki 6 turbūt, net vidurius iš jaudulio paleido 🤦 nejuokais išsigandau, bet specialiai užsiimdavau kokia veikla kad ne…
Apie dusa ir paracetamoli skaiciau kitose forumuose kur mamukai jau pasigimde.
Man pilvas kieteja kai pvz einam kur nors,maniskiai visi bega po kaip isproteje,as nebespeju is paskos,nes ridenuos kaip kulverstukas😃 ir nelabai ant nugaros gulet galiu,nes tada mano ponulis sumasto atkisti nugaryte arba sikniuka desiniajam sone😀 tai palieka ta vieta kieta o visur kitur minksta😀 matyt nori,kad nugara pakasyciau😀 va ir dabar makaluojasi aplink sonkaulius nors ir sedziu,kairej pusej jis retai buna,visada man desinej makaluojas
Peleda3 parašė:
Jei uzeina tokie maudenimai,nueikit i dusa,pastovekit po silta vandens srove,arba isgerkit paracetamolio tablete,jei praeis tai tik paruosiamieji kankina,jei neprae…
Man dušas gimdykloj pramušė sąrėmius
nes buvo labai nereguliarūs pusę paros, o nuėjus į dušą pasidarė aišku, kad tikrai gimdysiu
bet gal tik sutapimas buvo 🤷♀️
Šilo_uoga parašė:
Man dušas gimdykloj pramušė sąrėmiusnes buvo labai nereguliarūs pusę paros, o nuėjus į dušą pasidarė aišku, kad tikrai gimdysiu
bet gal tik sutapimas buvo 🤷…
Einant i dusa, vonia scarbu kad nebutu karstas vanduo, nes td tijrai gali sjatinti, nesciom reikia po siltu td neskatina
Peleda3 parašė:
Apie dusa ir paracetamoli skaiciau kitose forumuose kur mamukai jau pasigimde.
Man pilvas kieteja kai pvz einam kur nors,maniskiai visi bega po kaip isproteje,as…
Man irgi visad desnej pusej.. Buna nakti kairej pusej apacioj kaip su rankom ar kojom makaluoja
dkristina parašė:
Man irgi visad desnej pusej.. Buna nakti kairej pusej apacioj kaip su rankom ar kojom makaluoja
Vakar tai isvis maniskis kazka dare taip apavioj skaudejo,turiu omeni vartelius matyt bande prakrapstyti,toks jausmas,kad su peiliu baksnotu maksti🤭🤭🤭🤭
Nu vakar ir šiandien aš irgi prastai kažkaip jaučiuosi, toks silpnumas užėjęs, galva svaigsta. Vakar iš vis visą dieną pragulėjau, šiandien irgi tokia be jėgų. Gerai, kad niekur važiuot negalima, nes savijauta tokia, kad tik lovoj gulėt 😃 nežinau ar čia kokia liga pareina, ar čia šiaip dėl nėštumo ir mano žemi geležies rodikliai daro savo
Greta_aa parašė:
Aciu☺️ Sako kai remuo su plaukuciais gimsta vaikas😁 ar pasiteisino?😁
Taip
plaukuotuke gime
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai