Nerko parašė:
Mums ėmė santariškėse. Puikiai susitvarkė 🌹
Jeigu mums imtų santariškėse, tai būčiau rami... na reik tikėtis, kad viskas sklandžiai vyks
Nerko parašė:
Mums ėmė santariškėse. Puikiai susitvarkė 🌹
Jeigu mums imtų santariškėse, tai būčiau rami... na reik tikėtis, kad viskas sklandžiai vyks
Nėštukė321 parašė:
Sveikos mamos! Kokius makaroniukus perkate mažiesiems? Ar smulkinant? 😊
Pirkau Hipo Baby pasta. Mažos mažos žvaigždutės. Nu nelabai mano panai kažkodėl patinko. Tai anakart daviau makaroniukų iš bendro šeimos puodo, kriauklyčiu. Tai pažaidė ir suvalgė ✌️
Nėštukė321 parašė:
Dar nedaviau
hipp ziurejau, bet pagalvojau, kad gal išimties tvarka negaus iki metų
nes jeigu išeisiu į darbą, tai vietoj triušio su brokoliai gaus makaronų su desrelem
Nėštukė321 parašė:
Dar nedaviau
hipp ziurejau, bet pagalvojau, kad gal išimties tvarka negaus iki metų
nes jeigu išeisiu į darbą, tai vietoj triušio su brokoliai gaus makaronų su desrelem
Mp maitinančios ir kava mėgstančios... Kiek sau leidziat kavos išgerti per diena? Aš kelias dienas vis tris puodus isgeriu... Ir nzn ar čia blogai ar ne...
Dar klausimas: sūnui keturi dantys kalasi. Liktais sloga ir nuo praeito sekmadienio parpia pro vieną nosį. Tarsi koks senas snarglys būtų. Paplaunu vandeniu, siurbiu - ten minimaliai tu snargliu. Ar gali jis būti pats sau ką nors į nosį išsikišęs? Pradėjau paranojinti, ka nors įsidėjo, nors nelabai suprantu at galėtų
....
Suzzii parašė:
Dar nedaviauhipp ziurejau, bet pagalvojau, kad gal išimties tvarka negaus iki metų
nes jeigu išeisiu į darbą, tai vietoj triušio su brokoliai gaus makaronų s…
Oj negaliu
tas paskutinis sakinys uzmuse
Suzzii parašė:
Mp maitinančios ir kava mėgstančios... Kiek sau leidziat kavos išgerti per diena? Aš kelias dienas vis tris puodus isgeriu... Ir nzn ar čia blogai ar ne...
3 puodelius,bet as geriu toki labiau kavos gerima... puse saukstuko kavos ir tada pieno arba grietineles taip gan gausiai...
Suzzii parašė:
Visad gerdavau du didelius puodelius. Tik kai laukiaus buvau apmažinus iki 1👀 Bet aš geriu gan stiprią(3 šaukšteliai su kaupeliu) ir būtinai didelį puodą (~300 ml) 🙈
Makaronų maniškė ir dar negavus. Iš vis suabejojau gal per mažai tų košių duodu 👀 vieną kart mėsa +daržovės ir vieną kart kruopų 👀
Nerko parašė:
Visad gerdavau du didelius puodelius. Tik kai laukiaus buvau apmažinus iki 1👀 Bet aš geriu gan stiprią(3 šaukšteliai su kaupeliu) ir būtinai didelį puodą (~300 ml)…
Nėštumo metu aš irgi tik vieną su kofeinu. Antra decaf gerdavau, bet man decaf kaip ir nealkoholinis alus
jaučiasi ir kofeinas ir alkoholis.
O del košių, tai jeigu mažai alkanas vaikas, tai ir užtenka... Aš tai matau, kai nori ir nesu niekad matavusi kiek. Man tai atrodo, kad mano porcijos per mažos ir jis kol pazaidzia įgauna sotumo jausmą...bet gal čia mamos kalte, nes svoris auga
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai