mrsjas parašė:
Sveikos! Šiandien pasidariau testą – ryški antra juostelė! Tyliai džiaugiuosi, nes gegužę taip pat buvau pastojusi, bet iš karto persileidau - buvo cheminis nėštuma…
Sveikinimai
mrsjas parašė:
Sveikos! Šiandien pasidariau testą – ryški antra juostelė! Tyliai džiaugiuosi, nes gegužę taip pat buvau pastojusi, bet iš karto persileidau - buvo cheminis nėštuma…
Sveikinimai
Vivine parašė:
Labas! Mano mama akušerė, ji rekomendavo iškart nusipirkti magnį su b6 ir gerti kasdien šalia folio rūgšties. Padeda nuo to šleikštulio/pykinimo kartais (konkrečiai…
Laba, oj ačiū, bandysiu, nes siaubas kažkoks.
Sundesol parašė:
Kovo 3diena <3 iš tiesų viskas labai baisu, trapu ir didelė nežinia, kadangi pirmas labai lauktas vaikutis.. esu užsiregistravusi pas ginekologę 21d, iki tol atr…
Man taip pat pirmas ir tokia pati data numatyta🥹
Ugniukas9 parašė:
Gal kažkuriai yra rausvos spalvos išskyros? Kiek skaitau internete normalu, ginekologė priims tik trečiadienį![]()
man vakar ir kelias dienas pries buvo rusvos isskyros, is kart supanikavau ir gavau laika pas gine, tai patikrino, aisku dar per anksti tikrinti kad ka pamatytu nes 4*1 sav. tai tik pasake kad is giliau isskyru negeros spavos nera ir patare pasidaryti hcg..
Noriu pasidžiaugti atėjo antras atsakymas kraujo tai per 43 val padidėjo 2.25 karto!🥳 Dabar jau šiek tiek ramiau lauksiu vizito 😌 ir šiaip labai rekomenduoju kurioms neramu ir dar ne greitai vizitas pasidaryti kraują. Aš ankstesnį nėštumą žaidžiau su testais tai uoj kiek nervų kainavo vis lygini žiūri ar paryškėjo, o jei dar blankesnis iškart panika 😱 dabar po pirmo vaiduoklio pasidariau kraują ir po 2d pakartojau ir daug ramiau nei su testais, o ir kaina nėra kosminė, tikrai daugiau praeitą kartą ant testų išleidau 😅
mazyle parašė:
man vakar ir kelias dienas pries buvo rusvos isskyros, is kart supanikavau ir gavau laika pas gine, tai patikrino, aisku dar per anksti tikrinti kad ka pamatytu nes…
O ką pasakė, kad turėtų hcg rodyti ? Nes aš du kartus dariausi, bet dėl savęs.
Aš jūsų vietoje pasidaryčiau iškart hcg ir progesteroną kol laukiat vizito, nes gydytojas tikrai lieps daryti, o kol ateis atsakymai dar prarasti laiko, jei pvz progesterono reiktų. Jei ateisit jau su tyrimais gydytojas jau galės iškarto vertinti ir jei reikia skirti vaistus.
Ugniukas9 parašė:
O ką pasakė, kad turėtų hcg rodyti ? Nes aš du kartus dariausi, bet dėl savęs.
tai jei teplioja ir hcg kyla tai turetu viskas buti gerai (gal senas koks kraujas pasisalina ar taip mas), jei teplioja ir hcg krenta reiskias bega zirniukas. dar gali buti ir del progesterono, jei zemas irgi neislaiko nestumo, bet progesterona galima pakelti, o hcg jau nebe..
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai