Kocia parašė:
No krauja taip pat ima 2k
Na man pasakė, kad tik vieną.
Kocia parašė:
No krauja taip pat ima 2k
Na man pasakė, kad tik vieną.
Peleda3 parašė:
O kodel pasteto negalima?as tai lb megstu pasteta su batonu ir arbata vakare😁
As valgau ir midijas. Dabat prakalbot apie paštetą, mm..
Labas rytas☀️ Merginos kaip jus priduodat slapima jei nakti keliates i wc?😁 kenciat visa nakti?😁 nes man reikia priduoti slapimo paseli ir vat nakti atsibudau i wc ziauriai uzsimaniau
Stengiates gal nuo pat vakaro skysciu negerti? Ar nakti pabudut i wc galima priduoti ryte?
Labas rytas! Aš pradėjau anksčiau keltis ir mažiau miegot, jau energingesnė jaučiuosi 😊 ir valgyt pradėjau daug 😃 visą dieną norisi vis valgyti. Tai manau, kad viskas gal gerai! Bandysiu registruotis pas ginę sekančiam vizitui, nes kol kas nebuvo galimybės 🤗 o dėl šlapinimosi, dar retai kada keliuosi naktį, mažiukas taip nespaudžia šlapimo pūslės
Peleda3 parašė:
Labas rytas visoms😊 na kaip savijautos? As vakar cepeku prisikirtau,dar giros biski atsigeriau,tai vakare pati buvau kaip koks cepelinas🙈🙈 issiputus kaip 8 men nest…
Šiandien manau, man panašiai su kepsniais ir bulviu koše bus 😅😅 Šiandien puse 7 ryto pakele, prašo i darba važiuot. Galvoju moterie rizikuoji kad padegčiau Tau ta knygyna rimtai. Taip sunervavo 😡 Koki antra karta gyvenime atsisakiau i darba varyt, darboholike budavau iki neštumo 🤭
Kaip Jusu savijauta šiandien?
Apelsinass parašė:
Labas rytas! Aš pradėjau anksčiau keltis ir mažiau miegot, jau energingesnė jaučiuosi 😊 ir valgyt pradėjau daug 😃 visą dieną norisi vis valgyti. Tai manau, kad visk…
Labas rytas
Labai gerai, kad daug valgote, juk mes visos dabar atsakingos už du 🥰 Viskas ir turi būti gerai!
Jus kiek prisimenu saket svoris neauga? ar maišau? 🙈 Nepykit, man žirniukas visa atmintį ir gudruma pasiima, tokia žiopla pasidarius kad prisimenu kaip per migla 😅
Greta_aa parašė:
Labas rytas☀️ Merginos kaip jus priduodat slapima jei nakti keliates i wc?😁 kenciat visa nakti?😁 nes man reikia priduoti slapimo paseli ir vat nakti atsibudau i wc …
Tyrimas tiksliausias, jeigu surenkamas ryte, prieš tai nesišlapinus apie 6 val. ir pristatomas per 2 val. Jei užtrunka ilgiau, galima laikyti šaldytuve ir pristatyt per 12 val. Ar tai galioja ir šlapimo pasėliui, deja, nežinau.
Paula Viktoria parašė:
Šiandien manau, man panašiai su kepsniais ir bulviu koše bus 😅😅 Šiandien puse 7 ryto pakele, prašo i darba važiuot. Galvoju moterie rizikuoji kad padegčiau Tau ta k…
Buvau vakar iki senojo darbo nulekus,tai zinok nebesinori man i ji ne per kur😁😁😁 na jei del darbo viskas ok,bet del esanciu poros prietranku ten tai zegnojuos is tolo🤣🤣🤣 kas del atminties maniau cia man vienai taip😁 blyn uzmirstu viska,issiblaskius juodai,jau ne karta pagavau save,kad vairuojant mintim isplaukiu kazkur🙈🙈🙈 jau bijau kazkur toliau ir vaziuot.As atsigaunu vakare,tada galiu eit tvarkytis gakinti ir jegu netruksta,nu diena tai pipiec,galiu papsirt viska su koja ir bus dzin🤣🤣
Peleda3 parašė:
Buvau vakar iki senojo darbo nulekus,tai zinok nebesinori man i ji ne per kur😁😁😁 na jei del darbo viskas ok,bet del esanciu poros prietranku ten tai zegnojuos is to…
Kaaaip aš Jus suprantu, būna man tokiu dienu kad nusišvilpt nenukabinta išskalbta patalyne, ar neplauta viryklė 😅😅 O kita kart, pvz darau salotas, aš pomidoru nemėgstu, o vyras mėgsta, tai net supjaustau pati, nors šiaip jau man šlykštus dalykas net pjaustyt 😅😅 Del atminties tai užsiimu vienu, tada vidury darbo nubegu kitka daryt, galop sugalvoju trečia darba ir prisimenu kad pirmas nebaigtas 😅 vairuot tai nei neleidžia, nuveža visur 😅😅
Taip taip, aš čia ta, kuri iš visų girdi tik, kad 'kokia tu sukūdus' 😅 o aš visada mintyse pagalvoju, aha, žinotumėt jūs, kad man jau ketvirtas nėštumo mėnuo eina 😃😃 bet dabar jau jaučiu, kad tikrai greitu metu atsigausiu su savo tuo svoriu, nes apetitu tikrai nesiskundžiu. O ir pilvelis jau matosi, manau, kad per šį mėnesį labiau išryškės 🥰 dėl atminties tai aš jau seniai pastebėjau, kad tokia išsiblaškiusi, labai dažnai ir telefono nerandu, kur pasidėjau 😂
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai