Nora92 parašė:
Lieciama lieciama, tiesiog kiekviena savo nuomone turim. Jei yra tokia paslauga tai valio valio! Tikrai naujove, as nezinojau. 😊
Kad jau kuris laikas teikiama,tik gal ne visuose miestuose🙂
Nora92 parašė:
Lieciama lieciama, tiesiog kiekviena savo nuomone turim. Jei yra tokia paslauga tai valio valio! Tikrai naujove, as nezinojau. 😊
Kad jau kuris laikas teikiama,tik gal ne visuose miestuose🙂
Nila parašė:
Taip, as jums visiskai pritariu 🙏 as ir pati ramiausiai rinkciausi VGN, man patogiausia butu ten gimdyti, bet negaliu perlipti per save ir net negaliu pagalvoti jei…
Zinokit,kam save kankint,vaziuosit ten kur reikia,nes tikrai sunku perlipti per toki nemalonu bendravima.galiu itart apie koki gyd gali but sneka, nes esu su pirmu papuolus,kai gulde,bendravimas ne is maloniuju buvo, bet as maziau kreipiau demesio,galvojau dirbk savo darba ir nematysiu taves, viena kart po gimdymo maciau,tai jau kitaip snekejo.stiprybes,viskas bus gerai
Nora92 parašė:
Merginos tai jus apie VLN snekate. Juk mes cia ne visos Vilnietes esame. Tai is kur mums zinoti, kad galimos tokios paslaugos? Jei pas mus pvz mieste vieni gimdymo …
Bet gal ir gerai,kai vieni,mažiau galvą sukti reikia😄
Rodo parašė:
Skiriasi,bet kalbėta ir buvo apie tai,kad susitari ir į kasą moki. Faktas,kad daug kas ir į kišenę moka,čia turbūt pas mus taip įsišakniję,kad vargu ar pokyčių bus🙂…
O tai kam mokėti į kišenę kai galima oficialiai?
Del kysiu, yra visokiu mamyciu, kurioms priimtina,kurioms ne, cia kiekvieno zmogaus reikalas.ar tu duosi kysi ar tu oficialiai,nieks nezinos kaip vyks gimdymo veikla, net pats gydytojas. O bjariu zmoniu pasitaiko visur,ne tik medicinoj ,bet ir darbe, gatveje, net gali but artimuju rate, bet nieko gyvenam.jautrus zmones jautriau reaguoja,kiti nekreipia demesio,visi esam skirtingi.man, pvz atrodys, kad normaliai bendrauja, kitai gal jau perlenkta lazda.bet visos norim,kad mums butu suteikta kokybiska paslauga.ir pasitart, tai galima oficialiai gaut konsultacija norimo profesionalo,sitas manau neuzdrausta.ir net susitarus su gydyt ta diena gales neatvykt,susitarymas tai nera garantija,kad butent jis, nes gyvenime yra daliku kuriu mes isanksto negalime suprogramuoti.valio pavyko atvyko, ne- nenusimint ir sutelkt visa demesi i gimdyma ir but pozityviai,viskas bus gerai. Nores zmogus padekot,padekos po visko, isanksto ,yra norinciu,tegul,cia ju reikalas. Manau viskas bus gerai ir kurios susitars ir kuriom patars,ir kurios atvaziuos nesusitare.nes visos vaziuosim gimdyt,ir tikimes atitinkamos geros profesionalios pagalbos.taip ir bus ;)
Vasaros mergaitė parašė:
Mano nuomone tai viskas labai šaunu kai viskas oficialu.
Tik aš niekaip vieno dalyko nesuprantu. Nu pvz susitari su kokia gyd susimoki ir v…
Kiek as girdejau, tai tokiu atveju perleidzia kolegai, pasako, kad atvaziuos mano paciente ir paraso kolegos priimti.
Rodo parašė:
Bet gal ir gerai,kai vieni,mažiau galvą sukti reikia😄
Ir as apie tai pagalvojau, kai jus cia dilemas sprendziat. 😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai