Vasaros mergaitė parašė:
Tai kad tokie dalykai šiais laikais vyksta oficialiai susimokant į kasą. Tik kiekviena ligonine savo ikainius turi. Pvz VGN 200€ kainuoja gyd pasirinkimas, 100€ aku…
Va va. Va cia jau kita kalba, kai viskas oficialu. 😊
Vasaros mergaitė parašė:
Tai kad tokie dalykai šiais laikais vyksta oficialiai susimokant į kasą. Tik kiekviena ligonine savo ikainius turi. Pvz VGN 200€ kainuoja gyd pasirinkimas, 100€ aku…
Va va. Va cia jau kita kalba, kai viskas oficialu. 😊
Vasaros mergaitė parašė:
Istikruju kaip faina, kad Vln yra tokia paslauga. 😊👍
Vasaros mergaitė parašė:
Oho, nežinojau, kad toks dalykas išvis yra.
ponia.gandriene parašė:
Oho, nežinojau, kad toks dalykas išvis yra.
Mano nuomone tai viskas labai šaunu kai viskas oficialu.
Tik aš niekaip vieno dalyko nesuprantu. Nu pvz susitari su kokia gyd susimoki ir viskas kaip ir gerai. Nu bet nutinka gyvenime kad prasideda gimdymas anksčiau ar veliau ir pvz ta gyd kaip tyčia bus po naktines pamainos, tai ji vistiek nemiegojusi, pavargusi atvaziuos priimti mano vaiką... Visada man įdomus buvo šitas klausimas.
Vasaros mergaitė parašė:
Bet mokėjimas oficialiai ir mokėjimas paslapčia i kisene skiriasi
Sypsenele10 parašė:
Bet mokėjimas oficialiai ir mokėjimas paslapčia i kisene skiriasi![]()
Skiriasi,bet kalbėta ir buvo apie tai,kad susitari ir į kasą moki. Faktas,kad daug kas ir į kišenę moka,čia turbūt pas mus taip įsišakniję,kad vargu ar pokyčių bus🙂
Dolen parašė:
Mano naujametinis pilvukas 😄 pasisveriau ir apsidžiaugiau, kad šventės nevirto papildomais kg ir priaugusi esu tik +4kg.
Aš tai daugiau šiais metais nesisvėriau,bandau apgaut save,kad vis dar +6kg😄
Rodo parašė:
Kaip jau ir atsakė,tai taip,per kasą galima mokėtis,ne į kišenę😊 Bet čia žiūriu neliečiama tema kaip ir žindymas😄
Lieciama lieciama, tiesiog kiekviena savo nuomone turim. Jei yra tokia paslauga tai valio valio! Tikrai naujove, as nezinojau. 😊
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai