SaruneSa parašė:
Cybex girdejau apie auto kedute, kad labai gera. Lopsys man irgi patinka, bet jo reikes trumpai. Del sportinuko nezinau, gali buti, kad reikes kazko kito ateityje, …
Cybex kėdutės tikrai geros, kas labai patogu ir prideda saugumo, tai kad reguliuojasi galvos apsauga su petnešom. Ko nemačiau 3in1 variantuose, kur kėdutės "no name" lenkiškos. Nes būna kompektuoja ir su gerom, ADAC pratestuotom kėdutėm, kurios irgi reguliuojasi kaip reikia. O būna ūgtelėjusio vaiko galva jau virš kėdutės atlošo, petnešos į šonus, nei ten prilaiko nei ką.
Vasaros mergaitė parašė:
Aš nestresuoju nieko... Tiesiog įdomu kokia gali būt infekcija pas mane kai iš esmės gerai jaučiuosi.
Aš su pirmu nėštumu dariausi toksoplazmozės tyrimą, tikėjausi, kad esu persirgus ir turiu imunitetą, bet nė velnio 🤦🤦 nors visos vaikystės vasaros kaime su lauko gyvuliais, neplautom uogom, žemėtom rankom, dabar jau 25 metai kaip su katėm gyvenu.... Tikėjausi, kad tikrai būsiu prasirgus, bet... 🤦🤦🤦
Nila parašė:
Bet ar labai reikia naudoti kedute ant vezimelio? As nesigaudau, nebent pestute pas gydytoja einan, kad butu patogiau? Ar kada dar pravercia? 🙈☺️
Labai patogu pvz pas gydytoją einant. Kol vaikas nesėdintis, o tenka vienai eiti, tai glėbyje neštis nepatogu, o vien su kėdute svoris neblogas gaunasi, ypač kai jau ūgteli vaikas, nebe naujagimis. Tai ant ratukų nerealiai patogu. Daugiausiai ten ir naudojau, bei kai baseiną lankėm, tai irgi privažiuodavom 😊
SaruneSa parašė:
Hm, kaip suprasti nenaudojama?
Tai is ligonines automobilyje su cybex kedute neparsivesime?
Nenaudojama mašinoje tik ta gulima funkcija
nes kėdutė turi būti tam tikru kampu mašinoje, kad būtų vaikui saugu. Tai mašinoje ji statesnė, o kai užsidedat ant ratukų, nuleidžiat į gulimą poziciją ir galit marširuoti sau patogiai 😊
Pedita parašė:
Noriu tokio kombinzono maziukui bet galvoju ar nebus veltui pirktas o jai geguzes menuo bus labai siltas tai ir nepanaudosiu as jo, kaip mamos galvojat reikalingas …
O gal rašo koks dydis? Mano draugė panašų turėjo, tai naudojo jau ir parsivežti iš ligoninės sausio mėnesį (nebuvo labai šalta) ir dar metus, nes jis kažkaip augo su vaiku 😀 pradžioj aišku laisvas buvo, po apačia parengti galėjo šilčiau, o paskui jau kaip šliaužtukas buvo, aptemptesnis, dar sekančią žiemą tikrai mačiau kaip fotkinosi prie miesto Kalėdų eglės, tik ant viršaus striukė buvo. Ji labai juo buvo patenkinta.