egliukass parašė:
zinokit ir
Kaip gerai, kad jums viskas laimingai baigėsi! Ramaus laiko su mažyle ❤️
egliukass parašė:
zinokit ir
Kaip gerai, kad jums viskas laimingai baigėsi! Ramaus laiko su mažyle ❤️
Esu pasimetusi, šiandien turėtų būti termino diena, bet žinoma jokių ženklų... Skambino šeimos gydytoja, parašė siuntimą į ligoninę, rekomenduoja nuvažiuoti rytoj pasižiūrėti. Na, o ginekologė siūlo neskubėti, važiuoti 23 dieną. Tai net nežinau kaip elgtis, esu pirmakartė, jaučiuosi neblogai, judesiai yra... 😭
Little panacea parašė:
Esu pasimetusi, šiandien turėtų būti termino diena, bet žinoma jokių ženklų... Skambino šeimos gydytoja, parašė siuntimą į ligoninę, rekomenduoja nuvažiuoti rytoj p…
Tai Jus tik patikrins 😊 jei gerai jaučiatės vaziuokit vėliau, o gal iki to laiko prasidės ir gimdymas 😊
Little panacea parašė:
Esu pasimetusi, šiandien turėtų būti termino diena, bet žinoma jokių ženklų... Skambino šeimos gydytoja, parašė siuntimą į ligoninę, rekomenduoja nuvažiuoti rytoj p…
Aš gal ginekologės labiau klausyčiau, šiuo atveju. Man irgi terminas jau lipa ant kulnų, tai turiu tą dieną vizitą pas ginekologę, jei neprasidės veikla anksčiau. Irgi ženklų kol kas jokių.
auryte777 parašė:
Aš gal ginekologės labiau klausyčiau, šiuo atveju. Man irgi terminas jau lipa ant kulnų, tai turiu tą dieną vizitą pas ginekologę, jei neprasidės veikla anksčiau. I…
Aš irgi linkstu prie to, pas ginekologę buvau daug anksčiau, jau tada sakė nepagimdžius iki termino važiuoti tiesiai į priėmimą su šeimos gydytojo siuntimu po termino praėjus kelioms dienoms, jeigu viskas žinoma gerai.
Man termino diena poryt, tad žadu tiesiog nuvažiuoti į gimdymo namus apžiūrai, ir žiūrėsim ką pasakys. Dar yra idėja pasiskambinti iš anksto, ir pasitikslinti kelintai valandai važiuoti, valgius/nevalgius ir pan., bet čia detalės.
Siuntimo neturiu, mane prižiūrinti akušerė nesakė, kad reikia.
Gabree parašė:
Sveikos,kaip priziurite bambutes? Ar nera kvapo? Gleiviu?
mum jau nukrito , prižiūrėjimas labai paprastas valyti pagal laikrodžio rodyklę . Kvapas turi būt bet ne toks stiprus , gleivių bent mumis nebuvo ,
andziukas parašė:
Kaip jums sekasi su žindymu ? Man ant tiek spenelius nugraužė, kad jau nebeištvėriau ir su pientraukiu nusitraukineju kol sugis žaizdos ..
Man irgi skauda, kartais iki ašarų net. Kažką matyt neteisingai darom.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai