Visha parašė:
Ar jau žiūrinėjatės skėtukus? Gal jau turit? O gal kokį jau nusižiūrėjot?
Su dukra turėjau Cybex Callisto, o dabar Cybex Eezy S plus 2, miestui, parduotuvėm ir kelionėm. Dar pasiliksiu ir 3in1 Britax Smile III kaimui savo
Visha parašė:
Ar jau žiūrinėjatės skėtukus? Gal jau turit? O gal kokį jau nusižiūrėjot?
Su dukra turėjau Cybex Callisto, o dabar Cybex Eezy S plus 2, miestui, parduotuvėm ir kelionėm. Dar pasiliksiu ir 3in1 Britax Smile III kaimui savo
Ug123 parašė:
Sveikos mamytės, bus kvailas klausimas, bet kokios spalvos yra jūsų vaikučių išmatos, kurie jau normaliai valgo kietą maistą ir kartais pm gauna? Pas gydytoją tik k…
Viduriavimas yra kai susigeria į pampersą viskas. Ir ne kartą per dieną. Spalvų būna įvairių, svarbu kraujo nebūtų
Tea party parašė:
Viduriavimas yra kai susigeria į pampersą viskas. Ir ne kartą per dieną. Spalvų būna įvairių, svarbu kraujo nebūtų![]()
Na kai viduriavo, tai kiaurai pampį praeidavo ir kokius 5-6 kartus per dieną. O dabar atsirado geltonos spalvos ir kitos tekstūros išmatos, kurių nebuvo prieš viduriavimą.
Ug123 parašė:
Na kai viduriavo, tai kiaurai pampį praeidavo ir kokius 5-6 kartus per dieną. O dabar atsirado geltonos spalvos ir kitos tekstūros išmatos, kurių nebuvo prieš vidur…
Na tekstūra pas mus įvairi, ir spalva visokia, priklauso ką suvalgo
net ir kvapelis būna skirtingas
Endnote parašė:
Sveikos,
auga mano ketvirtas mažylis, o aš mažais žingsneliais einu svajonės link – psichol…
Nesupykit, bet labai erzinanti apklausa. Ties 3 puslapiu-išjungiau. Klausimai praktiškai tas pats per tą patį, tik šiek tiek kitu kampu. O antras paklausimas apie pagalbą, tiesą sakant nesuprantamas, ypač kai klausiama apie artimus žmones, jausmus... kadangi iš prisistatymo supratau apie ką eina kalba, galimai įmanoma atsakyti. Bet jei žmogus neskaitė įžangos, o iškart perėjo į apklausą, tai visiškai nesuprantama. Manau klausimai turėtų būti konkretesni, o ne pilstymas iš tuščio į kiaurą dėl kiekybės. O apie pagalbą turbūt užtektų kartą paklausti, ne ties kiekvienu klausimu. Linkiu jums Sėkmės ir pasiekti užsibrėžtų tikslų.
samantux parašė:
Mamytės, gal jūs esate susidūrusios su tokiu variantu? Mano vaikas 3 dieną atsisako visai mišinio, valgo tik košes visas vaisines tyreles ir mėsą su daržovėm, na žo…
Nieko negalvoti. Vaikas nenori tiesiog🙂 jus kai nenorit ir kazko nedarote. Normalu🙂
Labai įdomu ar tik mums taip yra... kažkaip anksčiau nesureikšminau, bet dabar susimąsčiau, ar normalu 🤔 mano sūnus jau net nežinau kiek laiko, praktiškai visada, užmigęs nakties miego, po ~valandos prabunda verkdamas. Paimu, pasupu porą min.ir jis toliau miega. Kadangi realiai problemos kaip ir nėra, niekad nesureikšminau. Bet dabar galvoju, o gal ji yra, tik aš kažko nesuprantu.
Pamenu, turėjau draugę, kurios sūnus turėjo atopinį dermatitą. Tai jos vaikas kiekvieną naktį,apie 2val., pradėdavo klykti. Daktarė paaiškino, kad tokiu laiku valosi kepenys. Dėl to.
Ant sūnaus nieko panašaus nematau. Bet kažkaip keista, kad kaip taisyklė, po valandos miego verksmas, kuris baigiasi paėmus ant rankų ir toliau miegas. Kad tai būtų įprotis irgi nelabai tikiu. Juk specialiai kūdikis to nedaro. Gal be reikalo čia susirūpinau. Bet įdomumo dėlei klausiu, gal ir pas jus kažkas panašaus
Visha parašė:
Labai įdomu ar tik mums taip yra... kažkaip anksčiau nesureikšminau, bet dabar susimąsčiau, ar normalu 🤔 mano sūnus jau net nežinau kiek laiko, praktiškai visada, u…
Man pirma mintis, kad nemoka pereiti nuo vienos miego fazės prie kitos. Dėl to išsibudina ir reikia padėti užmigti
šiurpuliukai_ parašė:
Laba,
kaip reikaliukai su vaikščiojimu? 🤔☺️
Dar kol kas "ramsto sienas" 😁
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai