Baby_1 parašė:
Dekui![]()
![]()
Maniškis irgi nemėgsta rengtis, bet aprengia viskas gerai būna. Tik kol rengiu tai pyksta labai 🤷
Baby_1 parašė:
Dekui![]()
![]()
Maniškis irgi nemėgsta rengtis, bet aprengia viskas gerai būna. Tik kol rengiu tai pyksta labai 🤷
Baby_1 parašė:
Dekui![]()
![]()
Aš pirkau vokeli i lauką Voksi firmos. Jis pūkinis. Tai zinokit nedu ji su bodziu kelnytem kepuryte ir kaklaskare ir ištraukiu siltuteli, irgi nemėgsta rengtis. Jeigu būna vėsus rytas tai dar kokį dzempa uzdedu. Mūsų visi miegai tik lauje būna dienos metu.
Spyglys24 parašė:
Aš pirkau vokeli i lauką Voksi firmos. Jis pūkinis. Tai zinokit nedu ji su bodziu kelnytem kepuryte ir kaklaskare ir ištraukiu siltuteli, irgi nemėgsta rengtis. Jei…
mes irgi sita Voksi voka turim, naudojam nuo gimimo, labai pasiteisines, i ji dedant nebereik jokiu super siltu kombinezonu, tik kepure salmiuka, nes kaklas nuogas gaunasi.
Zuli parašė:
mes irgi sita Voksi voka turim, naudojam nuo gimimo, labai pasiteisines, i ji dedant nebereik jokiu super siltu kombinezonu, tik kepure salmiuka, nes kaklas nuogas …
Superinis daiktas, aš dar kartais kokiu muslino pleduku viduje uzkloju krūtinę, nes buna rankas ištraukia, ir atsilapoja
bet visada šiltą išsitraukia, tai net kaip sakote jokio kompio šito nereikia, nes per karšta būtų. Aš pirkau urban tai dar keičiasi viršus ir prasiilgina, tai paskui labai gerai j roges kokias bus iki kokiu 4 metu
O jūsų koks?
Spyglys24 parašė:
Superinis daiktas, aš dar kartais kokiu muslino pleduku viduje uzkloju krūtinę, nes buna rankas ištraukia, ir atsilapojabet visada šiltą išsitraukia, tai net ka…
Voksi City, irgi prasiilgina ir galimai turetu uztekti iki 4 metu, nors nezinau kaip 4 meciui reiktu ji panaudoti, vezime juk negules jau 😀 na nebent i zygi palapineje
Vivi12 parašė:
Sveikos, ar dar yra vaikučiu kurie nesėdi? Mūsų mažylė ir vartosi į visus šonus ir jau pradėjo šliaužioti po nedidelį atstumą, taip pat jau iškelia visą kūnelį ant …
Maniske nesedi ir nemanau, kad artimiausiu metu ji planuoja tai padaryti 😃 bet nepergyvenu, nes viskam savo laikas 😉
Vivi12 parašė:
Sveikos, ar dar yra vaikučiu kurie nesėdi? Mūsų mažylė ir vartosi į visus šonus ir jau pradėjo šliaužioti po nedidelį atstumą, taip pat jau iškelia visą kūnelį ant …
Maniške irgi nesėdi. Net ne šliaužioja tik vartosi nors ant nosies greit 8 mėn.
Mamos gal kuri atradot koki stebuklinga geli ar tepala nuo guzu ir melyniu?😂
Dabar pagrindine veikla visur kur imanoma isikaninti ir stotis ir eiti.. Ir zinoma krenta
Kakta jau ir guza turi ir pamelo.. Tikrai neimanoma jo sugaudyt.. Nes turiu ir buities ruosos darbu, ir valgyt pasidaryt, prie jo prilipus negaliubuti.. Atrodo, kad ta baimes/saugumo jausma turi, kai krenta istiesia ranka, ciumpa, prisilaiko, atsistojas jeigu eiti neketina tai graziai nusileidzia.. bet jeigu pvz nuo sofos pasileidzia prie stalo, tai dazniausiai krenta ir galva kazkur susitrenkia.. is pradziu pergyvenau, verkdavau vos ne kartu, dabar jau ir jam paciam ne tik man ima juoks kiekviena karta susitrenkus😁
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai