Burbuliukeeeee parašė:
Ar yra besilaukianciu dvyniu?![]()
Aš 😀
Burbuliukeeeee parašė:
Ar yra besilaukianciu dvyniu?![]()
Aš 😀
Širdelės parašė:
Aš 😀
Oj kaip
Smagu
Gedvile91 parašė:
Jus UK? Nuo kelintos savaites sirdeles klausosi? Nes as buvau kai buvo 16 sav ir neklause...
sveiki. man ir idomu, nes pasake, kad paklausys tik per kita vizita tai rugpjucio 24d, taip ir likau nesupratus ko as ten ejau, kad paeme slapimo tyrimus ir spaudima pamatavo. paprasiau vaistu nuo alergijos tai parode kuriuos reikia nusipirkt, pasirodo jie nescioms netinka. del alergijos tipo eik i savo gp, gp siuncia atgal pas ja.
martiska parašė:
sveiki. man ir idomu, nes pasake, kad paklausys tik per kita vizita tai rugpjucio 24d, taip ir likau nesupratus ko as ten ejau, kad paeme slapimo tyrimus ir spaudim…
Aš buvau 16 savaičių appoitment pas midwife tai klausėsi širdeles ir užrašė duomenis į nėščiosios knygą
Sveikos! 🤍 Aš naujokė. Turėjau nesėkmingų patirčių. Šiuo metu pagal echo ~17sav. ❤️❤️ Pirmas nėštumas, dėl to dėl kiekvienos smulkmenos pergyvenu.. 🙈🙈🙈 dabar pvz. Paskaičiavau, kad mm dienos, tai maudžia apačią, nežinau ar sutapimas ar plečiasi kas. Galbūt per daug paranojiškai į viską reaguoju. Kaip jūs susitvarkot? Ar aš viena taip pergyvenu dėl kiekvienos smulkmenos? 😟😟😟
gretajp parašė:
Aš buvau 16 savaičių appoitment pas midwife tai klausėsi širdeles ir užrašė duomenis į nėščiosios knygą
itariu, kad priklauso pas ka papuoli. o Jum skiepus ir siule?
Tiffanii parašė:
Sveikos! 🤍 Aš naujokė. Turėjau nesėkmingų patirčių. Šiuo metu pagal echo ~17sav. ❤️❤️ Pirmas nėštumas, dėl to dėl kiekvienos smulkmenos pergyvenu.. 🙈🙈🙈 dabar pvz. P…
Sveikinimai ❤️🌺 visu pirma nusiraminkite, patikėkit sakau iš patirties🙂 negalvokit tiek daug apie blogumus, nes kuo daugiau "baubu,, galvoje tuo blogiau ir jums ir vaikuciui🌺 viskas bus gerai, turi būti 👌❣️ nors pati tik nesenai pradėjau gyventi pozityviai susitaikiau su savo nėštumo baimėm, daug skaičiau domėjausi dirbau su savimi ir man pavyko bent jau kolkas 🙄🙂
Sėkmės 🌺
Ievute_j_k parašė:
Sveikinimai ❤️🌺 visu pirma nusiraminkite, patikėkit sakau iš patirties🙂 negalvokit tiek daug apie blogumus, nes kuo daugiau "baubu,, galvoje tuo blogiau ir jums ir …
Ačiū už palaikymą, iš kart ramesnės mintys! ❤️🌸 jums taip pat!
martiska parašė:
martiska parašė:
Čia gal nuo ligoninės žinokit priklauso. Nes man ir su pirmu vaikučiu ir dabar visa sistema ta pati, o vat drauge laukiasi irgi tai jinai čia uk kitoje ligoninėje jei viskas kitaip, kitaip tikrina , vizitai kitomis savaitėmis.
Siūlė, siūlė visus ten jų skiepus .
martiska parašė:
sveiki. man ir idomu, nes pasake, kad paklausys tik per kita vizita tai rugpjucio 24d, taip ir likau nesupratus ko as ten ejau, kad paeme slapimo tyrimus ir spaudim…
Taip,mane irgi jei tik kokios problemos ar vaistu reikia siunčia pas GP. O širdelės irgi dar neklausė,gal sekanti klausys,bet man jau tada bus 28sav kai sekantis vizitas bus.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai