Ok1ukas parašė:
Merginos kas tyretes kraują kiek hcg turit?
Pas mane buvo virš 15k , o po kelių dienų vėl dariausi, patikrinti ar auga buvo virš 27k
Ok1ukas parašė:
Merginos kas tyretes kraują kiek hcg turit?
Pas mane buvo virš 15k , o po kelių dienų vėl dariausi, patikrinti ar auga buvo virš 27k
Spygliuks parašė:
Jus kartais ne vasarinuke?
AsSaSG parašė:
Jus kartais ne vasarinuke?
Dar tikslios datos neturiu, visai galas arba pradžia kovo 😅
elita44 parašė:
O sakykit, ar tie hcg tyrimai reikalingi? Jei gydytoja neišrašo ar reikia pačiai registruotis jiems? Kokia iš jų nauda?
Jie tikrai nebūtini,bet nėštumą parodo anksčiau nei testai. Pvz aš dariausi ,nes turėjau rautis dantį ,o buvau po inseminacijos. Tai užtvirtintinimui,kad tikrai saugu ,dariau hcg tyrimą. Plius daug kas seka ar skaičiukai didėja ir taip jaučiasi ramiau 🙂
cosmicdust parašė:
Pasidariau ir aš šiandien hcg - 1196 🤩 klausimas kilo koks turėtų būti progesteronas normalus? Rodo 68,40 nmol/l
Žiūrėkit normas
Mano progesteronas dar neatėjo atsakymas.
Sveikos merginos. Jungiuos laaaabai laaaabai nedrąsiai. Truputį istorijos apie mane .Trys planavimo metai, vizitai pas Vaigauskaitę, išgirtsta diagnozė- neaiškios kilmės nevaisingumas. Vienas nepavykęs IUI. Po jo, nesiryžau vėl regintis, bet sakau, ai, nėra ko laukti. Užsirašiau vėl pas ją liepos 8 d. Šiandien/ryt mėnesinių diena. Nu ir sakau, aj ,ant durniaus pasidarysiu. Radau kasetę, kuri labai jau senai mėtes, pasidariau, ateinu. Šviečia. Sakau brokuota. Ištraukiu naujai pirkta juostelinį, laukiau kol vėl i wc eisiu, pasidarius testą, jis akimirksniu ryškėjo, abi juostos iškarto. Jokių pojūčių nejaučiu, apart maudimo kaip prieš mm. kol kas veikia šaltas protas. Užsirašiau prg ir hcg pnkt. Vizito pas Vaigauskaitę neatšauksiu. Viskas sava vaga tegul. Nu ir imetu, savo, nebe vaiduoklį, o jau ryškuolį 
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai