skaiste95 parašė:
30d 6mėn 🥳 o jūsų?
Tai taip, faktas, kad jei nenorėtų, pyktų ar nesižiotų tai nekiščiau, bet maniškė labai norėjo, tik kad pirmam kartui nenorėjau aš jai duoti pilnos porcijos, nes neaišku kaip sureaguos virškinimas 😅
skaiste95 parašė:
30d 6mėn 🥳 o jūsų?
Tai taip, faktas, kad jei nenorėtų, pyktų ar nesižiotų tai nekiščiau, bet maniškė labai norėjo, tik kad pirmam kartui nenorėjau aš jai duoti pilnos porcijos, nes neaišku kaip sureaguos virškinimas 😅
eemilijaa parašė:
O kaip jums sekasi su naktiniais maitinimais? Mums jau buvo sumažėję iki 1 karto per naktį, o dabar keliasi 3-4 ir vėl 🙈 ir niekaip kitaip nenusiramina, tik gavęs p…
Keliasi dažnai. Tiesa, dabar jau kai miegam kartu, rečiau sakyčiau bunda pienelio, gal užtenka ir taip mamos artumo
skaiste95 parašė:
Ne jus viena tokia 😬. Nakties metu keliasi kas 1-1,5val. Paniurko papa ir toliau miega. Ir taip visa naktį. Galvojau miego regresas, augimo šuolis ir t.t bet irgi …
Ir aš prie tų vargstančių su miegu🤭 mama jei iš lovos 5val., tai Nėja paskui, nervina labiausiai vyrą, nes jam į darbą keltis kur kas vėliau reiktų, bet jei namų bosas atsikėlė tai jau niekas nebemiegos, o ji be manęa visiškai nemiega
gabytenevins parašė:
Tai taip, faktas, kad jei nenorėtų, pyktų ar nesižiotų tai nekiščiau, bet maniškė labai norėjo, tik kad pirmam kartui nenorėjau aš jai duoti pilnos porcijos, nes ne…
Cukinija turėtų būt neblogai, bet aišku pradžiai geriau neapkrauti skranduko
Aija parašė:
Keliasi dažnai. Tiesa, dabar jau kai miegam kartu, rečiau sakyčiau bunda pienelio, gal užtenka ir taip mamos artumo![]()
Nesureagavo, viskas įprastai 🥰🥰👍
VitalijaZuk parašė:
29d. Pusė metų🤣 bandau suvest nemiegalius į kažkokią datą, zodiaką🤣
Spalio 30 😊
MiegaIiuke parašė:
Kaip cia pora dienu tylu😄
Visi savo reikalais 🤭 niekas problemų neturi, kurias reikėtų aptarti 😅
Man klausimas iškilo 🙄
Ar gali buti alergija aliejui? Turbūt ne 🤦🏻♀️
Porą sykių tik pyliau į košę aliejaus (linų sėmenų) ir abu kartus labai atpylinėjo košę.
Jau pradedu galvoti, kad visgi reikėjo siuntimo pas gastro 🤔 ir pieną atpylinėjo ir mišinuką būna atpylinėja, bet ne baisiai. Matyt su aliejum lengviau parkyla. Pm antirefliuksinis nežinau ar būtų sprendimas, nes neturim režimo, jau nuo 2val tarpo bandom tempti iki 2,5. Tai nesulauks ji kol jis išbrinks 😵💫 matyt toks tas organizmas, dar nesėdi, gal jau sėdint bus kitaip.
Jei kur važiuojam tai toną rūbų reikia imtis, o man rengtis kamufliažu, kad nesimatytų 🤭
Tai vat, tokios bėdos.
Na, kas ką skanaus išragavo jau?
Aš mėlynes iš šaldiklio traukiau dabar į košę. Dar galvoju pastarnoko gal reiktų įmaišyti į daržovienę. Ir kažką iš alergenų reiktų jau įsivedinėti (braškės, kviečiai tiko).
Dar apie žuvį galvoju, dirbu ten kur jos daug visokios. Neužilgo žadu važiuoti, tai galėčiau kokią prigriebti, galvoju nuo baltos žuvies gal pradėti, gal ešerio kokio 😺
Cavy parašė:
Man klausimas iškilo 🙄
Linkiu, kad pasibaigtų Jum atpylinėjimai, tikiu, kad erzina, kai taip 😵💫 nors aš irgi toną imu drabužių, kai važiuojam kur nors, nes tai avarija, tai brolis sušlapina ar išterlioja 🤣
Kadangi dar tik pirma primaitinimo savaitė tai jau ponia paragavus yra: cukiniją, žiedinį kopūstą, brokolį ir moliūgą 👍 kol kas viskas gerai, kitą savaitę jau duosiu pilnom porcijom, nes šią dar ragavom tik, bet ji kaip žvėriukas net griebia šaukštą 😅 o kada įsivedėt antrą maitinimą? Kai pietus pilnom porcijom davėt? Ar tiesiog iš intuicijos pagal vaiką?
Cavy parašė:
Man klausimas iškilo 🙄
Mes jau išragavome cukinijos, brokolį, kalafijorą( nuo jo išbėrė, netikėjau kad jis toks alergenas gali būti) , moliūgą, bulvę, pastarnoką. Nežinau kas darosi, bet porą dienų jinais zirzia ir zirzia, atrodo lyg kažką skaudėtų.. kiek domėjausi žarnynas vėl turi priprasti prie maisto. Ar ir jūsų vaikeliams kartais nemalonu būdavo pavalgius? Turbūt nuo kalafijoro negerai.. 🤔
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai