mamute. parašė:
2023.02.14, 18.30h.gimėm 3590 gr 54 cm😊😊
Super! Tokią gražią dieną gimė!☀️🤍Sveikinu!🌹
mamute. parašė:
Super! Tokią gražią dieną gimė!☀️🤍Sveikinu!🌹
mamute. parašė:
Sveikinimai 🥰
Sveikos, man siandien pasisalino kamstis ryte, nuvykus patikrino viska, sake kaklelis atsiveres 1,5 cm, terminas 20 d. siaip bet jauciu kad greitai reikes sugrizti gimdyti, nes jauciu saremius nereguliarius bet jauciu.. gal kas guli siuo metu antakalni ir zino kas budi? 😊
Alvita.St parašė:
Sveikos, man siandien pasisalino kamstis ryte, nuvykus patikrino viska, sake kaklelis atsiveres 1,5 cm, terminas 20 d. siaip bet jauciu kad greitai reikes sugrizti …
Man taip pat kamštis šalinasi nuo šeštadienio vakaro. Terminas 14 dieną, vakar buvo. Maudžia nuolat pilvelio apačią, norisi tik gulinėti. Kažkas tikrai vyksta gimdoje. Labai įdomu kada prasidės užgimimas ☺️
Sveikutes, mano terminas siandien, pas ginekologe buvau 15 diena, sake atsiveres 2cm, bet kolkas nejudam link gimdymo
paskaudena apacia pilvo retkarciais bet kolkas atrodo kad jam ten gerai, duodasi, malasi ir nesiruosia lyst lauk 😄 as cia su tokiu gal keistesniu klausimu, bet gal kas zinos 🙈 i santariskes vaziuojant gimdyti su savo masina, ar ileidzia per ta slagbauma vadinama kad privaziuoti prie pat iejimo i gimdymo priemima ir ar leidzia ten pasilikti masina jeigu vyras kartu visa laika bus? Ar reiks statytis i mokama parkinga?
19simona97 parašė:
Sveikutes, mano terminas siandien, pas ginekologe buvau 15 diena, sake atsiveres 2cm, bet kolkas nejudam link gimdymopaskaudena apacia pilvo retkarciais bet kol…
Mes važiavom kartą vėlai vakare į priėmimą pasitikrinti. Tai vyras nuėjo į būdelę pas apsuginį (ar sargą) paprašė ir pro šlakbaumą praleido. Bet mus paleido ir po 1.5 valandos išvažiavom. O ar galimą palikti ten mašiną keliom parom tai nežinau
19simona97 parašė:
Sveikutes, mano terminas siandien, pas ginekologe buvau 15 diena, sake atsiveres 2cm, bet kolkas nejudam link gimdymopaskaudena apacia pilvo retkarciais bet kol…
Statytis į mokamą parkingą. Net ir trumpam, kiek žinau, ne visada noriai įleidžia
Merginos,kurios turit/turėjot nėščiųjų hipertenziją. Kiek laiko leido pernešiot vaikelį? Čia klausiu įdomumo dėlei. Kartą spaudimas buvo pašokęs aukštesnis ir įrašė šią diagnozę,akušerė sakė termimo dieną važiuot į kliniką kurioje gimdysiu kad nuspręstų ką daryti. Tai būtų šeštadienis. Dabar spaudimas yra normalus,tik kankina galvos skausmas. Tai taip ir nežinau,ar reiktų dėl visą ko rinktis tašes jau šeštadieniui vien tik dėl šios diagnozės jeigu daugiau nieko nebus?
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai