Džiorando parašė:
Gal jau buvote paa gydytoja? Gal komentavo rezultata del trombocitu? Nes musu labai panasus, truputi neramu, o vizitas tik pirmadieni![]()
Skambino gydytoja sake viskas gerai .
Džiorando parašė:
Gal jau buvote paa gydytoja? Gal komentavo rezultata del trombocitu? Nes musu labai panasus, truputi neramu, o vizitas tik pirmadieni![]()
Skambino gydytoja sake viskas gerai .
mazena.faustyna parašė:
Mano mazyte labai prakaituoja.. darem vir d tai normoje. Del ko galetu vaikelis prakaituoti? O yoac kai valgo . Zinoma turime daug plaukuciu tai buna slapi po valgi…
Skaičiau, jog valgant vaikams gali šiek tiek pakilt temperatūra, nes sudeda daug pastangų
maniškis irgi kol valgo sušyla, bet po kelių minučių jau viskas gerai būna
Zyluttė parašė:
Mane tai neramina, kad mažytė kaskart kai žindau (kas 2.5. Val) tuštinasi. Bet spalva normali, vaikas jauciasi gerai, bet tiek daug tustintis? Skaitau, kitų kas kel…
Jeigu maitinat mp viskas čia gerai. Maniškis irgi tuštinasi kiekvieną dieną apie 4kartus.
Zyluttė parašė:
Mane tai neramina, kad mažytė kaskart kai žindau (kas 2.5. Val) tuštinasi. Bet spalva normali, vaikas jauciasi gerai, bet tiek daug tustintis? Skaitau, kitų kas kel…
Dziaukites nes mano nesitustina savaitemis... tai kai pasitustina buna balius mums😀
Rolee parašė:
O kaip Jūsų vaikiukai miega dienomis? Mums 2mėn, bet dienomis labai mažai miega max 30min
Mums kitą savaitę bus 3mėn. Dienom miega kelis poguliukus po 40min-1val, jeigu noriu, kad ilgiau pamiegotų- guldausi ant krūtinės, tuomet išmiega 2val
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai