I.pr parašė:
Idomu ir man. Bet jau isigijom tokianekantrauju isbandyt. Faina, kad lankstosi ir galima graziai kazkur padet
neuzims vietos daug, nei tos plastikines. Aisku…
Is kur pirkot?
I.pr parašė:
Idomu ir man. Bet jau isigijom tokianekantrauju isbandyt. Faina, kad lankstosi ir galima graziai kazkur padet
neuzims vietos daug, nei tos plastikines. Aisku…
Is kur pirkot?
Ocean Ni parašė:
Kokia jūsú nuomonė apie tokià vonelę? Gal esat kas bandžiusios anksčiau? Kokios patirtys?
Mes tokia ir nusipirkom. Is lelius.lt...
nezinau, man atrodo vonele kaip vonele, ko ten ypatingo reikia 😄
Ocean Ni parašė:
Is kur pirkot?![]()
https://kiddime.lt/katalogas/sulankstoma-silikonine-vonele-su-pagalvele-ir-termometru-premiumbobo-
Is cia
Mėtameškinija parašė:
Kaip įdomiai, rašote, kad po 3 Santarose guli - kaip tik šią savaitę buvo Santarų paskaita apie gimdymą, tai minėjo, kad 1 ar 2 palatos yra, kur telpa 3 lovos, tai …
Mes dabar gulim santarose, tai nors užimtumas, pasak gydytojų, nemažas, bet gulim po 2 palatose, viskas ok🙂
Aš jau jaučiuosi tokia pasimetusi visame kame...kamštis išėjo žele pavidalu 11-15dienom vis valėsi. Vakar kaklelio atsidarymas buvo apie 4cm. Po apžiūros vakare sakyčiau dar belenkiek to kamščio išeėjo rudų gleivių pavidalu. Jaučiau nereguliarius saremius. Šiandien naktį vartantis lovoj jaučiu šilta tarp kojų, nuėjus į tualetą ant įkloto ir jau visur aplink kelnaitėse šlapia ir išskyros tokios sakytum pieno baltumo bet labai skystos. Ir dabar toliau po truputį vis bėga ir bėga. Tai čia gal vandenys prateka? Jau nieko nesuprantu...prie viso šito kovoju su užgulusia ir skaudančia ausim, kosuliu ir sloga 🙄 skausmai kažkokie į strėnas palaipsniui užeina, praeina, bet nereguleriai visai...į ligoninę neskubu, bijau, kad vėl bereikalingai nepaguldytų 🤦♀️ labai aš ten blogai jaučiuosi, namie yra namie...stengiuosi šiandien daug judėti, tvarkausi visus namų kampelius. Vaiko judesiai nuo vakar vakaro iki šiandien ryto visai buvo dingę, bet dabar pajudėjus, vėl malasi į visas puses. Kad nors suprasčiau ar ten vandenys man teka ar tiesiog belenkiek daug išskyrų, bet keistai jų per daug atrodo 🙈
Sylva1313 parašė:
Aš jau jaučiuosi tokia pasimetusi visame kame...kamštis išėjo žele pavidalu 11-15dienom vis valėsi. Vakar kaklelio atsidarymas buvo apie 4cm. Po apžiūros vakare sak…
Jei vandenys prabega vaziuokit!
Sylva1313 parašė:
Aš jau jaučiuosi tokia pasimetusi visame kame...kamštis išėjo žele pavidalu 11-15dienom vis valėsi. Vakar kaklelio atsidarymas buvo apie 4cm. Po apžiūros vakare sak…
Aš taip pat siūlau važiuoti. 4 cm ir vandenų bėgimu kai gimdžiau pirma sūnų mane jau vedė į gimdyklą ir judėjau ant kamuolio ir t.t. ..
snapiena parašė:
Jei vandenys prabega vaziuokit!
Aš nesu tikra ar tai vandenys 🤷♀️ nes atrodo, kaip šiaip išskyros, tik kad skystokos. Su pirmu neštumu man prakirpo vandenis, tai nemačiau jų ir nenumanau, kaip ten jie atrodo...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai