Kauniete33 parašė:
Ar yra daug moterų, kurios ruošiasi krikscioniskuose gimdyti kaune?
Aš planuoju ten gimdyti
Pirmys 2 vaikus ten gimdžiau. Liko labai geri prisiminimai.
Kauniete33 parašė:
Ar yra daug moterų, kurios ruošiasi krikscioniskuose gimdyti kaune?
Aš planuoju ten gimdyti
Pirmys 2 vaikus ten gimdžiau. Liko labai geri prisiminimai.
Lietuvė2300 parašė:
Nu va pravaikščiojau daug žingsnių, pilvą maudžia ir dažniau sutraukinėja, labai tikiuosi, kad nenustos o judės viskas į priekį😅
Ko ir linkiu. Ir kad greit ir lengvai viskas vyktu. 🤞😘
Gretux5115 parašė:
Ko ir linkiu. Ir kad greit ir lengvai viskas vyktu. 🤞😘
Ačiū🌸❤️
Svajonė85 parašė:
Sveikos, kažkaip nerandu savo klausimo, ar kažkas atsakė, nematau. Jau kelis mėnesius tinsta pėdos, ir dabar jau rankų pirštai. Spaudimas geras, išrašė Detralex tuo…
As irgi visa tinstu jau ilgą laiką, bet pas mane ir spaudimas buvo aukštas. Israse pirmai cyclo forte, bet tokiu jau vaistinėse kazkodel nera, tai klausiau del detralex ir daktaras sako geriau pakentek mazai liko iki gimdymo, nes nenorejo detralex israsinet kazkodel, po gimdymo sake drasiai galesiu vartoti jei tik reiks.
Sylva1313 parašė:
Man pasišalinęs nuo 11dienos.
Dabar guliu Antakalnyje, bet ne dėl gimdymo o del gelezies zemos. Hemoglobinas 97.…
Del geležies zinokit klystat, nes nuo leidziamu visiškai nedirgina skrandzio. As visiskai negalėjau irgi gerti jokių tablečių geležies, skysta geležis kažkiek geriau budavo, bet hemoglobinas buvo pastoviai žemas. Suleido man i veną ta geleži ir absoliučiai jokių pašalinių reakciju nebuvo, netgi atvirkščiai jau po dienos buvau pilna energijos, ir dabar nereikia vargti geriant geležį. O ja siulo susleisti del to kad gimdant prarasit labai daug kraujo ir po gimdymo galit turet isvis zema hemoglobiną ir neturesit jegu visai. Plius zemas hemoglobinas apsunkina deguonies gamyba kudykiui.
Alisa87 parašė:
Del geležies zinokit klystat, nes nuo leidziamu visiškai nedirgina skrandzio. As visiskai negalėjau irgi gerti jokių tablečių geležies, skysta geležis kažkiek geria…
Dar paantrinsiu, kad pagimdzius ir zindant jo labai sumazeja. Jei reikia, tikrai geriau susilasinti ir nebijoti. Suprantu, kad ner malonu kai nuo jos bloga. Man buvo nukritie iki 109, geriau 3 menesius. Dabar 122, geriu toliau. Arba gerti gelezi kita, ju iv rusiu yra
Pukasi parašė:
Sveikos, kas gali itakoti papilves skausma? Toks jausmas gulint kad pjauna, plešia, palietus ta vieta taip pat labai jautru😝 kas čia gali būti
Gal tempiasi rasciai, raumenys. Pagerkit magnio?
Ocean Ni parašė:
Kokia jūsú nuomonė apie tokià vonelę? Gal esat kas bandžiusios anksčiau? Kokios patirtys?
Idomu ir man. Bet jau isigijom tokia
nekantrauju isbandyt. Faina, kad lankstosi ir galima graziai kazkur padet
neuzims vietos daug, nei tos plastikines. Aisku jei namie max vietos daug, gerai ir tos 😊
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai