I.pr parašė:
Buvo dar viena moteris pries savaite lygtais pasisalino. Nezinau ar rase ar nerase nerandu jokio komentaro 😃
Man pasišalinęs nuo 11dienos.
Dabar guliu Antakalnyje, bet ne dėl gimdymo o del gelezies zemos. Hemoglobinas 97. Pagulde stebejimui, nors as bandžiau jiems aiškinti, kad su pirmuoju nestumu tas pats buvo ir siaip visa gyvenima tas hemoglobinas zemas pas mane. Jauciuosi as gerai ir niekaip ne kitaip, nei įprastai. Pasiule nusipirkti 3ampules gelezies uz 200€ ir susileisti. Atsisakiau, nes as net nuo tableciu vemiu, tai kas butu susileidus? Galus sakiau atiduočiau. O jie sako, pabandyti galima, gal viskas bus gerai. Nusprendžiau nerizikuoti ir neuzsiimti eksperimentais. Pasakiau, kad noriu namo, nenori leisti, paklausiau sakau, tai kas cia kalėjimas? Sako ne. Tai sakau, as guliu cia beprasmiškai, nes tonai vaiko n+k matuoti viskas gerai, echoskopu pridaryta bereikalingai, ten irgi viskas puiku. Krauja kartojo 106 jau buvo hemoglobinas. Tai koks tikslas mano galėjimo cia? Tai leido "po parasu" iseiti.
Planavau cia gimdyti, bet negimdysiu. Santariskes man arciau namu, tai vis tik vaziuosiu ten. Beje kaklelis vakar buvo atsiveres 3,5cm mazdaug. Bet nieko nevyksta. Noriu namo ir ramiai laukti pradzios. Lovos cia tokio kietumo, grynai miegoti teko ant gelezies, taip skauda visus sonus, kad siaubas...