2024.10.23 10:25 (prieš 1 m.)
Voverūška Esu parašė:
Nežinau, kaip kur, bet Vilniuje Centro poliklinikoje per visą nėštumą nei karto nepalietė pilvo, neskaitant echoskopo. O ir echoskopuotoja minėjo, kad jei nieko blo…
Aš lankausi Šeškinės poliklinikoje,tai, žinokit, situacija tokia pat kaip ir pas jus. Daryti tik 2 echoskopai , o trečias Santariškėse dėl diabeto, šiaip būtų tik 2. Irgi keista kaip kitos žino kažką apie gimdos kaklelio būseną, kai man niekada nieko dėl to nėra sakę išvis ir pilvo man niekas neliečia, tik kai metriuku matuoja pilvą 😀 kraujo tyrimai daryti per visą nėštumą tik 2 kartus, antras iš jų, beje, praeitą savaitę, kai ėjo 35 savaitė. Pati paprašiau, kad darytume ir feritiną, jis daug žemiau ribos, o jau ir laiko jį pakelti nelabai yra. Nėštumo pradžioje pati klausiau dėl vitaminų,tai sakė, kad spėsit dar vitaminų atsigert, kol kas nieko negerkit, tai va jau nelabai spėju pasirodo 🙄 kažkas mačiau rašė dėl vaikiuko galvos, tai man kai darė echoskopiją dėl diabeto ir matavo,taip pat nustatė apie 1.5sav didesnę galvos apimtį, bet nieko blogo nesakė, tiesiog kad galva didesnė.