Greitai parašė:
Mamos! Nuraminkit mane, kad ne tik mano mažylis nemiega.. 😭 mažasis dabar 3 mėn. 1 sav. ir naktį nuo 23 val. geriausiu atveju pamiega 3-4 val. O paskui kone kas val…
Čia išimtiniai atvejai, kad išmiegotų 8 val....
Pas mus rekordas vienkartinis per visus 3 men - 7valandos. Daugiau mažiau 1,5-4val dažniausia. Jūs ne viena tokia! 🎈
Manpo panelė irgi blūdina paskutinėm dienom ko tai. Tai numigus 10min., prasibudina ir kumštį graužia 30min. Tai miega 40min ir zyzia iki kito miegojimo. Ir nesuprasi.
Bet puikiai žinau tą pavargimo jausmą, kai pati pradedi lūžinėt atsisėdus šalia lovelės.... 🙈
Mus irgi vargina pilvas, bet aš tada sugirdau lašiukus einant miegoti - tada ramiau miega.
Man davė patarimą nelaukti kol naktį išsibudins: nes būdavo pradeda niurnėti dar tai čiulptuką paduodu, tai dar paraminu ir gal žiuri tokiu lengvu miegeliu numiega kokį 30min - o tada jau atsibunda pikta, nes alkana. Tai dabar tik pradeda niurnėt - tokią apsnūdusią ir maitinu išlart. Tada lengviau grįžta į tą gilesnį miegelį.
Jei kuri sugalvosit planą kaip paankstinti ta miego laiką ir suveiks - parašykit. Nes skaičiau ir aš tas rekomendacijas miegui nuo 20val., bet kaip ją užmogfyt tokiu laiku jei ji dabar užmiega nakčiai tik 23 val geriausiu atveju( vakar pqvyzdžiui panelei reikėjo su mum pabendraut iki 01:30).
Pieno kėlės apie 6 ir tada dar pasnaudė iki 9 🤷♀️🙈
Man žiaurūs tie verkimo būdai migdyti 🙈 tikrai netaikiau ir netaikysiu.
Pirmagime paguldydavom nakčiai ir įjunkdavom kompe daineles ( turėjo 2 megatamiausias). Tada dar tie Windowa Palyer'iai tokius grafinius kažkokius vaizdus rosydavo kol groja muzika ( pamenat turbut) tai gaudavos truputi sviesos dar. Pridarydavom duris ir išeidavom. Jei suverkia - ateidavom, paraminam, ir vel iseinam. Neturejau problemu.
Mazoji ir dabar buna guldoma i lovyte. Ypac tada kai ja supi/migdai, o ji sypsos tokia gudria sypsena ir snekina 😂😂😂😂
Tai tan, kad nesijuokt ir nebutu akiu kontakto - paguldau i lovyte. Pati atsisedu salia savo lovoj. Ir zaidziam zaidima - idek ciulptuka, pridek merliuka. 😂😂😂😂 zaidimas trunka 5-20minuciu - kaip pasiseka 😂
Seniau isjunkdavau sviesa, bet pamaciau, kad net diena ja nesiojant, uzejus kur tamsiau - kaip ir issigasta, ziuri didelem akim.
Tai dabar sviesas sumazinu tik. Nors pvz vakar uzmigo tik visai isjungus kambario sviesas ( liko tik blanki sviesa per langa nuo gatves apsvietimo).....