Vienaragė15 parašė:
Sveikos kovinuku mamytes🥰 aš jau savaite kaip savo mažyle laikau ant ranku 😍🙏 jausmas nerealus, bet tuopačiu ir visa kame pilna baimiui kaip kovojat su tuom jus? 🙈 …
Sveikinu ❤️
Vienaragė15 parašė:
Sveikos kovinuku mamytes🥰 aš jau savaite kaip savo mažyle laikau ant ranku 😍🙏 jausmas nerealus, bet tuopačiu ir visa kame pilna baimiui kaip kovojat su tuom jus? 🙈 …
Sveikinu ❤️
Lialia 97 parašė:
Sveiki ar tai normalu kad vaikas beveik nesispardo ??
Toks pats klausimas siandien kankina mane. Judesiu kaip ir suskaiciuoju ta minimuma, bet maniske visa nestuma labai aktyvi buvo, o dabar vos vos.
saulz parašė:
Toks pats klausimas siandien kankina mane. Judesiu kaip ir suskaiciuoju ta minimuma, bet maniske visa nestuma labai aktyvi buvo, o dabar vos vos.
Visiškai normalu, nes vaikutis jaudidelis ten visai mažai vietos. Svarbiausia, kad judesiukus jaučiat ☺️
saulz parašė:
Jei neramu visada galit nulėkt į priemimą pasitikrint! Ką ir rekomenduoju daryt ;)
MandMs parašė:
Jei neramu visada galit nulėkt į priemimą pasitikrint! Ką ir rekomenduoju daryt ;)
Aš irgi siūlyčiau į gimdymo namus/ligoninę nukeliauti - pažiūrės toniukus ir bus ramiau ❤️
Vienaragė15 parašė:
Pirmomis dienomis skambinau akušerei klinikos pasiklausti dėl dalykų. Pas mus atėjo vizito į namus, apžiūrėjo, patarė, o dar kitas variantas - klausti visų pažįstamų mamų, kurios turi vaiką 👀😁
Dėl iššutimo, tai gal tiesiog raudonumas? Jei nuo pamperso, tai kai valot su vandeniu, nusausinkite atidžiai ir leiskite truputį pakvėpuoti. Tikėtina praeis 🙂 Jei atsiranda koks ryškesnis paraudimas (bet toks jau ryškus) galit pabandyt patept bepanthen baby (pas mus kraitelyje mėginukas buvo). Aš skambinau akušerei kai buvo prie užpakaliuko raudona, tai sakė dėl to rekomenduojam nuplauti vandeniu ir labai greit praėjo paraudimas
geradare parašė:
Anyta labai gražiai siūna, sako sugalvok ką ir ko ir kiek ir kokiais cm pasiūt. Pasius. O aš nieko nesigaudau! gal patarsit?
Tai gali kokį mažą pleduką pasiūti. Dėl rūbelių pasižiūrėkite kas patinka, jei iš
Vienaragė15 parašė:
O dėl baimės, taaaai suprantu. Pirmom dienom klausinėjom pažįstamų, ar normalu viskas... 👀 Paskui tai žiūri, kad "hei, pavalgo, miega, kvėpuoja - išgyvena". Nors tikrai baisu. Tai kalbėkit kuo daugiau su mamom iš savo pažįstamų rato 🙂 Pasakys kaip kas bet aišku ir pamažu pažinsit savo vaiką. Nors bent jau man kaip diena taip naujiena. Nu, ir aišku, dėl savo nerimo jau spėju nerimaut ar viskas gerai, ar tikrai sveikas ir piešt blogiausius scenarijus... 🥲 tai pakalbu su artimomis draugėmis, kurios žino mano nerimus
Dar patarčiau pasiskaityti informacijos iš patikimų šaltinių, tada pasiklausinėti pažįstamų, gydytojų, pažiūrėti kitų mamų patirtis. Sprendimai - kaip tiesa Jūsų atvejui kokiam reikės bus kažkur per vidurį
kiekvienos, nes nebūna universalu, vis tiek savo galva ir nuojauta galiausiai pasikliausit.
Čia kaip antrakartės patarimas
ievaviva parašė:
Tai gali kokį mažą pleduką pasiūti. Dėl rūbelių pasižiūrėkite kas patinka, jei iš
Taip ir bandau vis pasiklausiu iš artimos aplinkos auginančius vaikučius🥰 manau su kiekviena diena viskas gerės ir tos baimes gal pasidarys ne tokios didelės ir pavyks pasimėgaut motinyste 🥰
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai