Kameli@ parašė:
Ar mūsų uždara grupė kažkur dingo? Nesuprantu neberodo man....
Ir man neberodo
Kameli@ parašė:
Ir man neberodo
Ru-te-le parašė:
Ir man neberodo![]()
Aš buvau pradėjus rašyt žinutę ir palikau nes nulėkiau pas vaiką kai prisijungiau ant ekrano parašė kad nebėra temos arba buvo ištrinta.... tai nesuprantu kas yvyko....
Kameli@ parašė:
Aga neberodo... buvo labai daug prispaminta temų šiąnakt, gal per klaidą perdaug išrtynė...
MandMs parašė:
Aga neberodo... buvo labai daug prispaminta temų šiąnakt, gal per klaidą perdaug išrtynė...
Liudesys net apeme
Ru-te-le parašė:
Liudesys net apeme![]()
Parašiau jiems (TD) ir va greit atkūrė.. kaip ir sakiau dėl spamerių atakos.
Sveikos
gal kuri susidurėt su kakučiuose žaliom gleivėm, maitinu pati. Vakar buvom pas daktare jin mate kakučius sakė normalu nes pati maitinu, bet mažyliai nuo tokių kakučiu rausta užpakaliukas 😔 norisi kažkaip padėt, kad to nebeliktu. Dakatre išrašė probiotiku lašiuk pagert sakė turėtu padėt lb tikiuosi 🙏 iš maisto praktiškai ka valgau, tai kiaušiai, vištiena, salotu lapai, špinatai, pomidoras, iš vaisiu tik bana ir obuoli ir dar geriu pora kavos puodeliu dienoj ir koki skaniuka prie kavos tai surelis ar koks saldainis, tai nžnau gal reiktu kažko atsisakyt iš maisto gal kuri buvot susidurusi ir turit ka patart
Vienaragė15 parašė:
Sveikosgal kuri susidurėt su kakučiuose žaliom gleivėm, maitinu pati. Vakar buvom pas daktare jin mate kakučius sakė normalu nes pati maitinu, bet mažyliai nuo …
Arba kažko netoleruoja ( pvz., mums buvo morkų, po to išaugo) arba dar gali būti per dažnai žindomas iš skirtingų krūtų ir atsiskiedžia (reiktų ne per dažnai krūtis keisti, jei tarkime dar tą pačią valandą tenka žįsti). Rašau iš savo patirties, gal Jums neužtruks atsekti
Vienaragė15 parašė:
Sveikosgal kuri susidurėt su kakučiuose žaliom gleivėm, maitinu pati. Vakar buvom pas daktare jin mate kakučius sakė normalu nes pati maitinu, bet mažyliai nuo …
Iš Jūsų raciono pirma ką bandyčiau eliminuoti ir stebėti ar kinta kakis tai kiaušiniai ir pieno produktai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai