Ashes parašė:
Kiek zinau jie buna tik didelem pakuotem pirkti, arba tik 1 pakuoteje; ar yra kur galima po kelis vnt?
Jie yra vaistinėse kaip SENI higieniniai rankšluosčiai
po 30vnt, bet nedidelis pakelis, tikrai puikiai susinaudoja
Ashes parašė:
Kiek zinau jie buna tik didelem pakuotem pirkti, arba tik 1 pakuoteje; ar yra kur galima po kelis vnt?
Jie yra vaistinėse kaip SENI higieniniai rankšluosčiai
po 30vnt, bet nedidelis pakelis, tikrai puikiai susinaudoja
Ashes parašė:
https://www.groziui.lt/vienkartiniai-ranksluosciai-bio-eko-170-x-70-10-vnt
Čia buvau pirkusi. 10 vnt 🙂
geradare parašė:
na šiandien streso apturėjau 😬
atsikeliu ryte anei vieno judesio. kelias h laukiau vos vos kažką pajutau pasukau …
Mano siandien irgi kazka isdarinejo
pajauciau, tik kaip suvaziavo i viena sona vosas ir jauciu, kad bus apsivertes i sedima padeti, nes pries tai buvo galva zemyn
Ar teko susidurti jums, atrodo pilvas gana stabiliai auga ir siandien tiek tempe ir po to sumažėjo ( ir ne neprisigalvoju) tikrai akivaizdžiai sumažėjo, judesius jaučiu normaliai, tik spėju gal vaikelis apsivertė dėl to pilvas pasikeitė, tik klausimas ar atsisėdo ar žemyn galva dabar yra 🤔
Pukee parašė:
Ar teko susidurti jums, atrodo pilvas gana stabiliai auga ir siandien tiek tempe ir po to sumažėjo ( ir ne neprisigalvoju) tikrai akivaizdžiai sumažėjo, judesius ja…
O kur daugiausiai judesius jaučiate?
Futura13 parašė:
O kur daugiausiai judesius jaučiate?![]()
Dabar pagrinde apačioje
Pukee parašė:
Dabar pagrinde apačioje
Jeigu apačioje jaučiate judesiukus,tai greičiausiai sėdi. Mano tai pilvo forma atrodo pasikeičia,kai vaikelis savo padėtį pakeičia. Bet deja, dažniausiai sėdim. Buvo keletą kartų galvyte žemyn, bet vistiek vis atsisėda. Bet tikiuosi prieš gimdymą įsitaisys tinkamoje padėtyje ir nereiks cp daryti.
Pukee parašė:
Dabar pagrinde apačioje
Jei tankesni judesiai yra apačioje, tada panašu, kad mažiukas prisėdo. 🤭 bet tikrai dar turim laiko, kad pasisukiotų, kol kas vietos dar turi tam.
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai