bi111 parašė:
ir mano pilvas issiputes :)) tikriausiai nuo prg
Gal dar ir dujos kaupiasi? Vakare tai tikrai issiputus vaikstau
bi111 parašė:
ir mano pilvas issiputes :)) tikriausiai nuo prg
Gal dar ir dujos kaupiasi? Vakare tai tikrai issiputus vaikstau
Zuika175 parašė:
As turiu doppleri ir siandiena jau sugavau sirdeles plakima❤️🥰 Jausmas neapsakomas🥰 Kaip buvau pas gyd. pirmadieni dar sirdeles plakimo nebuvo.
Kazkaip neįmanoma.. su abiem nestumais naudojau dopleri, nuo 11 sav sunkoka išgirsti buna
_ievute_ parašė:
Kazkaip neįmanoma.. su abiem nestumais naudojau dopleri, nuo 11 sav sunkoka išgirsti buna
Kol tas neramumas, labai gerai paklausyti sirdutes ir ramiai miegoti🥰
Zuika175 parašė:
Kol tas neramumas, labai gerai paklausyti sirdutes ir ramiai miegoti🥰
As puikiai suprantu, bet tiesiog neįmanoma tiek anksti pagauti sirdies plakima. Manau jus isgirdote savo. Esu tokia pat klaidą padariusi, nes maniau klausausi vaisiaus sirdies plakimo,o pasirodo buvo mano. Nors lankiausi 10sav
_ievute_ parašė:
As puikiai suprantu, bet tiesiog neįmanoma tiek anksti pagauti sirdies plakima. Manau jus isgirdote savo. Esu tokia pat klaidą padariusi, nes maniau klausausi vaisi…
Kiek ieskojau tai dar nebuvo. Na, labai tikiuosi kad tai mazuliuko sirdute❤️
giunul parašė:
Labas rytas, tikiuosi visos jaučiatės puikiai 🙂 noriu paklausti ar ir Jums pilvukai išsipūte? Pas mane tai jei su aptemptesniais rūbais nu tai šviečia kad ojojoj🙈 …
Sveikos visos🙂
Na, kad pilvas kazkoks ispustas tai tikrai. Krutine king size irgi. Rodos dar tikrai labai anksti, man si savaite pagal skaiciuokle 8, tai pilvukas del nestumo rodos dar tikrai nepadidejo, bet toks bendras jausmas, rodos kad pilvo bendrai apimtis didesne. Galvoju gal nuo skysciu kiekio didejimo, gal ir duju kaupimasis ryskesnis nei iprasta...
Lengvumo visoms!!
As rytais tai tokia vangoka, apetito nelabai, po pusryciu noriu pailseti. O ypac po pietu apie 14-15 val ziovauju ir tik apie lova svajoju. Vakarais tikrai jauciuosi zvalesne🙂
Man jau 7 savaitė, bet dar tik 23 dieną vykstame pas daktarę pirmam vizitui. Nerimas didelis, baimė kažkaip jaučiasi, nes pirmas nėštumas labai lauktas. Kaip Jūs naktimis ar ramiai miegate, aš tik numiegu, ir tokia energijos pliūpsnis kas valandą ir vėl energinga, tada bandau atsipalaiduoti ir vėl bandyti miegoti. Kaip Jūs visos jaučiatės? Kada pasakote artimiesiems apie nėštumą?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai