Ma03 parašė:
O Kaunietes? Kur planuojat? Neapsisprendžiu tarp klinikų ir antros ligoninės![]()
Greičiausiai mažylyje, nes ten lankausi
Ma03 parašė:
O Kaunietes? Kur planuojat? Neapsisprendžiu tarp klinikų ir antros ligoninės![]()
Greičiausiai mažylyje, nes ten lankausi
Bee_ parašė:
Krikščioniškuose![]()
Ir aš planuoju Krikščioniškuose gimdyti, nors esu ne Kaunietė.
Donciuta parašė:
Aš Antakalnyje planuoju, nes visą nėštumą Antakalnio Motinystės centre ir stacionare lankiausi ir esu labai patenkinta gydytojais, priežiūra.
o pas kokią gydytoją? aš tai nusivylusi tuo centru, kelis kartus atvažiavau be reikalo, nes pasirodo, vaistus suleist reikėjo ne tą dieną, kai paskytė vizitą ( bet už vizitą teko mokėt). ir vandenų kiekį blogai išmatavo...
dar bijau, kad teks palata ten su kažkuo dalintis..
ylatyla parašė:
o pas kokią gydytoją? aš tai nusivylusi tuo centru, kelis kartus atvažiavau be reikalo, nes pasirodo, vaistus suleist reikėjo ne tą dieną, kai paskytė vizitą ( bet …
Lankiausi pas Navickienę, bet gimdyti planuoju pas Jakiūną. O kodėl manote, kad gali tekti dalintis palata? Man atrodo, ten didesni šansai gauti nei pvz. Santarose.
Donciuta parašė:
Lankiausi pas Navickienę, bet gimdyti planuoju pas Jakiūną. O kodėl manote, kad gali tekti dalintis palata? Man atrodo, ten didesni šansai gauti nei pvz. Santarose.…
aš apie santaras net negalvoju
gulėjau VGN, tai visada viena, ir kitos moterys po vieną, net nemokant už vienutę. O Jūs domėjotės, Antakalny po vieną guldo? o gal domėjotės kainom, jei reiktų damokėt?
Jakiūną pati išsirinkot? susitarėt? aš gimdžiau pieš milijoną metų, Raudonajame kryžiuje, tai viskas buvo kitaip
ylatyla parašė:
aš apie santaras net negalvojugulėjau VGN, tai visada viena, ir kitos moterys po vieną, net nemokant už vienutę. O Jūs domėjotės, Antakalny po vieną guldo? o g…
Jakiūną parekomendavo mano gydytoja, bet ir kelios draugės pas jį gimdė - tai labai rekomendavo. Jis ir skyriaus vedėjas. Šiandien buvom pas jį - tai labai patiko, viską labai aiškiai ir ramiai paaiškino. Padarė šiandien ir ekskursiją po gimdyklas ir palatas akušerė - tai irgi viskas patiko, jaukiai pasirodė. Sakė kad daug jie tų privačių palatų turi ir visad užtenka. Kainuoja kažkas apie 50 eurų parai. Mes tikrai ten gimdysim, nes viskas tiko ir patiko.
ylatyla parašė:
o VGN nemokamai tos vienutės. Kai pagalvoji, 50 eurų viešbuty normaliam gautum..O jei nemoki, tai po dvi guldo, taip?
Jei nemoki tai tikriausiai guldys po dvi, nebent labai mažai gimdymų tą dieną, bet tada jau vyras negalės būti. Mes tai bet kuriuo atveju imsim mokamą, nes norim, kad vyras būtų.
viktorijasil parašė:
Sveikos ar yra šiauliečių gimdančių birželio mėn.?![]()
Sveika, yra
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai