Ma03 parašė:
O Kaunietes? Kur planuojat? Neapsisprendžiu tarp klinikų ir antros ligoninės![]()
Jonavoje ..😀 pati ten gimiau, augau iki 16kos metų. Jau lankiausi vienoje pamokėlėje. Viskas patiko. Nėra "gimdymo konvejerio". Palatose visos po viena.
Ma03 parašė:
O Kaunietes? Kur planuojat? Neapsisprendžiu tarp klinikų ir antros ligoninės![]()
Jonavoje ..😀 pati ten gimiau, augau iki 16kos metų. Jau lankiausi vienoje pamokėlėje. Viskas patiko. Nėra "gimdymo konvejerio". Palatose visos po viena.
Ma03 parašė:
Aš klinikose planuoju
Ma03 parašė:
O aš niekaip neapsisprendžiu tarp Kauno klinikų ir krikščioniskuju 🙂
Ma03 parašė:
Pirmą gimdžiau klinikose, antrą irgi planuoju klinikose 😊
Ma03 parašė:
Krikščioniškuose
Ma03 parašė:
Aš antroj, bet tik todėl, kad vyras ten dirba, tai žinau,kad manim bus pasirūpinta. 🙂 Šiaip turbūt būčiau rinkusis klinikas 🫣
ylatyla parašė:
vilnietes, kur zadat gimdyti? neišsirenku tarp VGN ir Antakalnio..
As is Vilniaus. Planuoju gimdyti VGN. Nuo pat pradzios priziuriu nestuma ten, lankiau kursus, buvau ekskursijoje po gimdyklas. Viskas tinka ir patinka
Ma03 parašė:
Kauno klinikose dėl GD su insulinu, Zubruvienė taip liepė.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai