Marche parašė:
Pas mane appse rodo antras trimestras dar 28 sav, bet pagal užsienio appsa - jau 3 trimestras skaitosi 🤔
Tai vat aš ir galvoju ar jau džiaugtis įkopus į trečią trimestrą ar dar antram sėdžiu 🙈 perėjau į aukštesnę jau klasę ar ne 🤣 🤣🤣
Marche parašė:
Pas mane appse rodo antras trimestras dar 28 sav, bet pagal užsienio appsa - jau 3 trimestras skaitosi 🤔
Tai vat aš ir galvoju ar jau džiaugtis įkopus į trečią trimestrą ar dar antram sėdžiu 🙈 perėjau į aukštesnę jau klasę ar ne 🤣 🤣🤣
Guodi parašė:
Sveikos, mamytės🥰 Rašau tokiu klausimu, ar jums būna taip, jog kietėja pilvas? Vis būna, jog pilvas iki bambos sukietėja, lyg ir neskauda, tik nemalonus tempimas ja…
Man kietėja ir gan dažnai. Gydytoja liepė daugiau ilsėtis ir stebėti, jei labai skaudziai sukietėja ar atsirastų kraujo važiuoti į ligoninę. O šiaip ilsėtis. Ir dar paminejo, kad kai vaikutis būna žemyn galva pas kitas dažniau, tai ir jom labiau kieteja pilvas.
Guodi parašė:
Sveikos, mamytės🥰 Rašau tokiu klausimu, ar jums būna taip, jog kietėja pilvas? Vis būna, jog pilvas iki bambos sukietėja, lyg ir neskauda, tik nemalonus tempimas ja…
Man ir būna kietesnis ir toks apsunkęs po darbo dienos, nes dirbu sėdimą darbą ir jo metu tikrai mažai judu. Grįžus paguliu pusvalandį, tai praeina. Savaitgaliais nebūna taip, matomai daugiau judesio, įvairesnės veiklos, mažai to sėdėjimo vienoje vietoje.
liliuke parašė:
Man ir būna kietesnis ir toks apsunkęs po darbo dienos, nes dirbu sėdimą darbą ir jo metu tikrai mažai judu. Grįžus paguliu pusvalandį, tai praeina. Savaitgaliais n…
Čia ir skirtingai, nes kitom nuo to judesio ir kieteja labiau pilvas, pvz man. 😅 dėl daktarė ir rekomendavo daugiau ilsėtis. Bet šiaip tikrai verta pasikonsultuoti su gydytoja turint vizitą, kiekviena situacija skirtinga
Sunshine_99 parašė:
Sveikos. Gal kam nors reikia vairių drabuželių berniukui 50-68 dydžio (kepurytės, kelnytės, smėlinukai, šliaužtinukai, keli žaislai, miego vokeliai)? Rūbeliai yra t…
Sveiki
koks rajonas?
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai