laiminga2024 parašė:
Sveikos! Gal kuriai is jusu nestumo metu pasitaike pienlige?koki gydyma paskyre?
Žvakutes 3, pamiršau pavadinimą tik, bet labai padėjo🤭
laiminga2024 parašė:
Sveikos! Gal kuriai is jusu nestumo metu pasitaike pienlige?koki gydyma paskyre?
Žvakutes 3, pamiršau pavadinimą tik, bet labai padėjo🤭
Sveikos mamytės, ar kuriai nors pasitaikė labai vandeningos išskyros? Jos aišku yra su šiek tiek baltomis priemaišomis, infekcijos požymių nėra, tik kartais paniežti. Bet tos išskyros jau tikrai būna vandeningos, dažniausiai išbėga kai vaikštau ar atsistojus po gulėjimo. Būna kartais ir gulint. Bet jau einant kur nors privalau dėtis paketą, nes kitaip visa šlapia galiu palikti... nerimauju ar čia negali būti vandenų nutekėjimas? Ultragaras prieš pora savaičiu darytas, tai vaisiaus vandenų kiekis norma...
ema02 parašė:
Sveikos mamytės, ar kuriai nors pasitaikė labai vandeningos išskyros? Jos aišku yra su šiek tiek baltomis priemaišomis, infekcijos požymių nėra, tik kartais paniežt…
Man taip buvo kelis kartus, kadangi dažnai tikrinuosi, tai tikrai ne vandenys, tiesiog išskyros, irgi vandeningos šiek tiek balzganos. manau normalu jeigu nėra kitokių pojūčių, va jeigu niežti tai aš pasitikrinčiau pas gydytoją.
ema02 parašė:
Sveikos mamytės, ar kuriai nors pasitaikė labai vandeningos išskyros? Jos aišku yra su šiek tiek baltomis priemaišomis, infekcijos požymių nėra, tik kartais paniežt…
lb jus suprantu
tik man niezejimo nera, bet uzknisa, nes tiesiog is lempos gali eiti ir bam pavaro iskart einu wc ziureti irgi sioks toks pergyvenimas yra ar ne vaisiaus vandenys
Lindi parašė:
lb jus suprantutik man niezejimo nera, bet uzknisa, nes tiesiog is lempos gali eiti ir bam pavaro iskart einu wc ziureti irgi sioks toks pergyvenimas yra ar ne…
Na taip, puikiai suprantu. Kaip tik po savaitės turiu vizitą pas gydytoją, reiks manau užsiminti. Su ta tokia baime būti kiekvieną dieną tai šakės...
Sveikos, noriu paklausti, gal kam taip yra buve.
Kai pradėjo stebėti vaisiaus vystymąsi - jis nuo pat pradžių (8 savaitės) šiek tiek buvo greitesnis +4d. Iš trečiadienio atskaitine diena patapo šeštadieniu- būtent tada būdavo lygiai savaite. Šiandien lankiausi pas gydytoja, turejo būti lygiai 21 savaite, bet man pasake, kad vaisius dabar atitinka 20 sav ir 3d.. ten skaičiuoja pagal 3 parametrus, tai tik galvytes dydis 20sav ir 6d, o visa kita 20sav ir 3d(kojyte ir trečio nebepamenu). Gydytojas sakė, kad normalu, jog vystymasis nėra visad tolygus, bet man kazkaip neramu, ar tikrai viskas gerai.. ar jums yra buve svyravimų, ar visad tolygiai..?
Paskutinis apsilankymas buvo prieš 3 savaites, sekantis bus po 4savaiciu. Visa kita yra gerai(širdelė, vandenys ir pan).
Kala parašė:
Sveikos, noriu paklausti, gal kam taip yra buve.
Kai pradėjo stebėti vaisiaus vystymąsi - jis nuo pat pradžių (8 savaitės) šiek tie…
Mano pypytės galvytė atitinka, o pilvukas į mažesnę pusę visą savaitę . Kitas echo po 4sav.
4mama parašė:
Mano pypytės galvytė atitinka, o pilvukas į mažesnę pusę visą savaitę . Kitas echo po 4sav.
Mano ir panasei :). Bet sake normalu
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai