N_I_D_A parašė:
Tai galima įtarti mergaitę jaučiu, jei jau nematė😀
nu ir aš labai tikiuosi, kad taip ir bus
N_I_D_A parašė:
nu ir aš labai tikiuosi, kad taip ir bus
N_I_D_A parašė:
Pamenu kai mes berniuko laukėm, tai irgi niekad nematė , nes visad kojas laikė "ten" 😁 tai kai gimė , tada tik sužinojom 😉
4mama parašė:
Atidariau leliuko siuvyklėlę ❤ merino vilna ... kaip pasismaginau šį rytą 😍
Kaip nuostabu.🙂 Jus tikra šaunuolė 💚
Julija S parašė:
Gal kas planuoja ar net surado jau jogos pamokas neštukėms, ar kokį pilatėso kompleksą ar lanko spec.grupines treniruotes?
O kuriame mieste ieškote?
4mama parašė:
Pamenu kai mes berniuko laukėm, tai irgi niekad nematė , nes visad kojas laikė "ten" 😁 tai kai gimė , tada tik sužinojom 😉
Kai slepia, tai taip nematysi, o kaip Laimedelnuose sako, kad nesikuklino vaikutis, be tiesiog nematė, tai linkstu prie mergaitės. O pas mane dėja išsikišimą matė, tai vilčių jau nebėra mergaitei, nors sakė, kad dar neaišku, bet jau kaip ir aišku manau 😀
Emilo parašė:
O kuriame mieste ieškote?![]()
Vilniuje
Julija S parašė:
Vilniuje
Kažkada lankiau antakalnio poliklinikoje mankštelės nesciuju ir manksteles nesciuju baseine, kai gime dukra lankeme ten kudikiu plukdyma baseine. Bet idomu ar jis dar egzistuoja. Tai buvo pries 9 metus. Planuoju kai iseisiu i NGA kazka butinai lankyti panasaus. 🙂
Julija S parašė:
Vilniuje
Aš su pirmu lankiau Vilniuje Judesio namuose. Eičiau ir dabar, bet jau Vilniuje mažai būnu. Man ten labiausiai patiko trenerės profesionalumas būtent nėščiųjų sporto srityje, mažytė grupelė (3-4 būdavome). Su sporto draugėmis pagimdėme kas savaitę, tai ir paskui vaikus auginom kartu 😃 tai kažkokie labai jaukūs ir mieli atsiminimai man apie tą vietą.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai