Baby14 parašė:
Darykit nėštumo testą
Šiuo metu neturiu, rytoj leksiu apaipirkt tai prigriebsiu Pora
Baby14 parašė:
Darykit nėštumo testą
Šiuo metu neturiu, rytoj leksiu apaipirkt tai prigriebsiu Pora
Čila parašė:
Sveikutes, ot tai situacija, mm vėluoja 2d, Ov testas ryškus, truputį tepliojo rudai,maudžia pilvo apačią. Gal kuriai taip buvo? Gal pasidalinsite patirtimis? 🤭🤭…
Reiktu nt pasidaryt🙂
paula073 parašė:
sveikos mėnesinės vėluoja nuo 15d šiandien 33d ciklo visada būdavo max 29d pasidariau testą rodo teigiama norėjau paklausti kada vykote pas ginekologe?
Visu pirma sveikinu🤗maciau parasete ir vaiduokliu temutej, ten merginos ir atsakys daugiau, cia nelabai tinka si tema🙂o atsakant i klausima kada, tai patartina 6-7sav pasirodyti, bet kai kurios gines mato ir anksciau
li94na parašė:
Aš va su tokiu klausimėliu, ar ne per mažas pokytis nuo 11 iki 16 dpo? Ar gali būt, kad dar šoktels, ar jau nusiteikti blogesniam scenarijui?
Kaip suprantu apatinis veliausias? Nes ryskiausias isai, gali but, kad nejautrus jie delto ir netaip rysku, kada mm? Nusipirkti 10miu nt 🙂
Ayta parašė:
Kaip suprantu apatinis veliausias? Nes ryskiausias isai, gali but, kad nejautrus jie delto ir netaip rysku, kada mm? Nusipirkti 10miu nt 🙂
Vėluoja 3 dienas. Va kaip kitom akim kitaip matos, o man tokie panašūs atrodo, nesimato ryškėjimo :/ čia jie ir yra 10miu. Hm reiks pamėgint kasetinį, gal pasimatys geriau
kol nepradėjau kraujuot, tol mąstysiu, kad viskas gerai.
li94na parašė:
Vėluoja 3 dienas. Va kaip kitom akim kitaip matos, o man tokie panašūs atrodo, nesimato ryškėjimo :/ čia jie ir yra 10miu. Hm reiks pamėgint kasetinį, gal pasimatys…
Na nesijauidnkit per anksti, juk ne visoms buna ryskus pradzioj, geriausia butu jei turit galimybe kraujuka pasidaryt hcg🙂
Ayta parašė:
Na nesijauidnkit per anksti, juk ne visoms buna ryskus pradzioj, geriausia butu jei turit galimybe kraujuka pasidaryt hcg🙂
Žinoma, bet tiesiog bijau prisisvajot per anksti :/ ir testai kažkaip abejones tarsi tvirtina. Nors esu mačius tokių istorijų, kur lėtai ryškėjo ir baigėsi gerai, bet vis tiek neramins.
li94na parašė:
Žinoma, bet tiesiog bijau prisisvajot per anksti :/ ir testai kažkaip abejones tarsi tvirtina. Nors esu mačius tokių istorijų, kur lėtai ryškėjo ir baigėsi gerai, b…
Tuomet siulau krauja pasidaryt, arba dar testukus pasidarykit ryt pvz ir po poros dienu, svarbiausia nestresuoti, juk kenkia
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai