Safari parašė:
aciuas palyginimui norejau paziuret
![]()
panasus, ane
taviski as vakar apziurejau
Safari parašė:
aciuas palyginimui norejau paziuret
![]()
panasus, ane
taviski as vakar apziurejau
lliniux parašė:
panasus, anetaviski as vakar apziurejau
![]()
panasus
kad ir pabaiga panasi buti
siandien dar vis laikausi, kritimo nera
j.viktorija parašė:
tevu-darzelis.lt/rk52839@1308211fc02
cia tavo pirmas grafikelis?
Edituske parašė:
Labas, dufas palaiko pakelta temperatura kurios reikia po ovuliacijos kad isiinplantuotu kiausinelis jei viskas vyko gerai![]()
edituske, kaip manai (tu irgi dufomane) kazin kodel man bkt nepakyla kaip nukrito 16 cd ir ne krust i virsu, o turetu ir laikytis turetu iki mmm.
gal dufas uzlaiko bkt....
Juodoji Nikita parašė:
edituske, kaip manai (tu irgi dufomane) kazin kodel man bkt nepakyla kaip nukrito 16 cd ir ne krust i virsu, o turetu ir laikytis turetu iki mmm.
gal …
As irgi dufa geriu, bet man jis skirtas issaukti mmm, nes OV nevyko, tad ir temo zema. Nustojau matuoti.
Juodoji Nikita parašė:
gal …
Keista
,man tai butent ir skyre Dufa del to, kad po ovuliacijos pakildavo tem. ir staigiai krisdavo (taip yra del zemo progesterono, kas ir persileidima gal issauke, nes jokiu ligu daugiau taip ir nerado, nors nagrinejo tai ziauriai mane), o Dufas turetu ja pakelta islaikyt. Bet as is vis bedu turiu su ta savo temperatura, ziuriu pas jus cia visas tokie mazi skaiciai, o as visada dar jau gerdama Dufa (bus jau 4 men) uzkeliu ja iki 37,3 ir laikos iki memiu dienos tada staigiai 36,9 ir vsio
. Ziuresim aisku, kas si men bus. Nes seke viska kas antra diena gine, as tik pergyvenau kad mylejaus po ovuliacijos kita diena ir pries diena bet ne per pacia ovuliacija, nes labai jau skaudejo man pilva :(. Gine sake viskas gerai. Šiandien 8 d. po ovuliacijos, krutine zveriskai skauda is karto po ovuliacijos pradejo ir nezinau kas cia toliau bus, sona daigo kartais,sleikstulys. Bet tikriausiai per anksti svaikt, nes visi "tokie" psichologiniai nestumai baigdavosi asaromis ir menesinemis, nors viltis mirs tik 26d. jei susirksiu, dar vel jauciuosi "po biski nestejanti" ir laukiu
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai