makarevic parašė:
Oh nepavydziu ;)
Su vyru juokėmės, kad tai geras ženklas ir busiu sūnelio asmeninis baras
beja, merginos, jūs už natūralų maitinimą ar už mišinukus?
makarevic parašė:
Oh nepavydziu ;)
Su vyru juokėmės, kad tai geras ženklas ir busiu sūnelio asmeninis baras
beja, merginos, jūs už natūralų maitinimą ar už mišinukus?
djewutea parašė:
Su vyru juokėmės, kad tai geras ženklas ir busiu sūnelio asmeninis barasbeja, merginos, jūs už natūralų maitinimą ar už mišinukus?
![]()
kiek imanoma uz naturalu. taciau jei ir misinukais del kokios priezasties maitina, nematau nieko blogo... svarbu, kad vaikelis augtu sveikas, sotus ir laimingas
djewutea parašė:
Su vyru juokėmės, kad tai geras ženklas ir busiu sūnelio asmeninis barasbeja, merginos, jūs už natūralų maitinimą ar už mišinukus?
![]()
Aš už natūralų, bet taip gavosi, kad dukrytę primaitinom mišinukais.. Iš pradžių jaučiausi labai blogai, kad man pieno trūksta, bet paskui kažkaip susitaikiau
mišinukai subalansuoti, yra visos reikalingos medžiagos, tik va leliai saiko nejaučia jiems, kiek duosi, tiek suvalgys
reikia normuot
smalize parašė:
Nes kava veikia kaip laisvinantys, plečiantys, matyt sureguoja organizmas![]()
Bet wisa nestuma man viduriai uzkieteja buwo neswarbu ar kawa geriau,nepadedawo.o dabar pasikeite y pabaiga.
daniele1 parašė:
Bet wisa nestuma man viduriai uzkieteja buwo neswarbu ar kawa geriau,nepadedawo.o dabar pasikeite y pabaiga.
Tai va viskas ir pasakyta.....i PABAIGA!
daniele1 parašė:
Man kartais taip buna uzwalgau ka ar ryte kawos atsigeriu ir vidurius susuka nesuprantu kdl![]()
Kavą su pienu geriate?
OksanaT parašė:
Sveikos!![]()
mamytes, kokius ciuzinius pirkote savo mazyliams? as vis neapsisprendziu.. ziureja…
Dėkit ant čiužinuko neperšlampamą paklodę, tuomet čiužinukas nesudrėks/nesušlaps
Gegut parašė:
Aha,irgi norejau rasyt,kad pries gimdyma paviduriuot bei papykint gali,bet cia nebutinai siandien,gali testis keleta dienu
Ir vemiau snd ir 4k.viduriavau,silpna lb jejgu db reiktu gimdyti taj jegu nulis
Jolantacka parašė:
Ir vemiau snd ir 4k.viduriavau,silpna lb jejgu db reiktu gimdyti taj jegu nulis![]()
Man taip buvo su abiem pirmais nestumais pries pat gimdymus,kai paklausiau akuseres kodel,tai ji atsake kad ne visom,bet kartais organizmas taip ruosiasi gimdymui ir pats issivalo.
O man dar 20 dienu like,bet jau irgi tas geris prasideda,gal sikart anksciau keliausim i pasimatyma.
vilmairdarius parašė:
per 24 men. turi buti isdirbus 12 men, nebutinai is eiles, bet turi gautis 12 men. stazo. jei siuo metu niekur nedirbai tai nieko ir negausi, i dekretines turi isei…
uztenka stazo gavau pinigelius uz dekretines
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai