mamytesandra parašė:
Dejausi daiktus i ligonine veztis ir kazkaip sarase neradau ar reikia detis ranksluostiAr duoda ligonineje ar savo reik turet?nes tos vietos taseje neperdau…
Aš įsidėjau bet davė man ir net kelis
mamytesandra parašė:
Dejausi daiktus i ligonine veztis ir kazkaip sarase neradau ar reikia detis ranksluostiAr duoda ligonineje ar savo reik turet?nes tos vietos taseje neperdau…
Aš įsidėjau bet davė man ir net kelis
Gal kam bus idomu paskaityt.
https://uk.style.yahoo.com/post/130812191804/researchers-crack-the-reason-why-babies-smile
Sandruze parašė:
Sveikos mamytes, norejau paklausti kurios skride i Lietuva su ryanair, kudikiui uztenka issimti leidima is ambasados? Nes pildant bilieta raso pasirinkti dokumenta …
Uztenka. As skridau su laikinu dokumentu. Darant check in spaudziau pasas
ir jei atgaline data vėlesne negu pasibaigia dokumentas (nes jis galioja tik 14dienu) tai galite vesti kad galioja ilgiau, bet kokia data ,jau du kart taip darius ir niekas nieko nesako ten
Labuka mamytes,man gimdymas buvo normalus :-)ketvirtadieni turejau scana ir apoitmenta su daktare,nes nestumas buvo i gala komplikuotas...daktare sako jums reikes sestadieni atvaziuoti gimdyti,klausiu kodel sako,nes jusu vsikutis negauna maistuko,tuo metu buvau 38savaiciu...sestadienio ryta nuvykau i ligonine iskaet pagulde i ligonine ir po valandos patikrino sako jusu kaklelis uzdaras tada idejo man zele...po 3valandu atejo sako dar vis uzdaras...nuejau i wc ir dusa apsiprausiau ir t.t ir po wc negalejau sulaikyti slapimo visa laika bego...po kiek keliu vslandu vel sesele atejo patikrinti sako dar vis uzdaras...na jau man lb nepatiko...is sestadienio i sekmadieni uzejo lb dideli skausmai issikvieciau sakau jau nebegaliu skauda atrodo plys tuo,atnese paracetamolio...isgeriau kazkiek skausma apmalsino...ryte atejo sesele sako paziuresiu kiek atsiverus jusu gimda paklausiau kiek.sako vis dar uzdara...tada atejo daktare sako skatinsim....pervede i atskira palata dare skatinamuosius ir epidiura...tiesa pasakius nieko nejauciau...gavsu gas&air nuo ju mane lb pykimo...vemiau(atsiprasau uz toki negrazu zodi) net vandeni...visa laika tikrino mano leliaus tonikus ir sesele apie 16val pastebejo,kad mano mergytes sirdeles pulsas mazeja iskviete daktara,sako jei situacija nepasikeis darysim cezario pjuvi...sakau man isgelbekit mano mergyte...gavau vel gas&air jau lygtais viskas gerai 20:30 vel pamate,kad vel mazeja iskviete daktare sako viskas negalim rizikuoti darom cezari...po keliu min atejo daktare paaiskino viska apie cezari sako pasirasyk,kad sutinki ir t.t as pasirasiau ir daktare man sako paziuresiu dar sakau gerai ir ka jus man ziuri daktare juokiasi sakau kas yra o ji man atsiverus 10cm ir matau galvyte ir pagimdziau per 28min.mano panele gime 21:58 ;-)
As ir lb bijojau,bet kai maziuke(a) uzdeda ant krutines VISKA pamirsti
tad sekmes mamyte ir butinai parasyk kaip tau sekesi ;-)
erikadzi parašė:
Labai laukiu to momento kai mano bandute gules man ant krutines![]()
Ir as kai laukiausi istikro daug skaiciau gimdymo istoriju, o ten buvo akcentuojamas vienas ir tas pats dalykas-kudikelio uzdejimas ant krutines...znoma ir as norejau savo mazyle pamatyti kuo greiciau, taciau tikrai nesitikejau, kad istikruju sitas momentas yra kazkoks stebuklingas, kai isvysti savo stebukla tiesiog dingsta visi skausmai, pasimirsta visi sunkumai...
Beje, maniau, kad bus sunkiau ir su kudykelio auginimu, taip buvo sunku gal pirmas 3 sav, kol susigaudai kas yra kas, bet po to vienas malonumas, nes jau zinai kada valgo, kodel verkia ir pan...
Manau svarbu bent pradzioje tureti zmogu-pagalba salia!
mamytesandra parašė:
O sakykit mamytes,gal turit kokiu patarimu kad saremiai butu maziau skausmingi?Gal kokie pratimai ar dar kas jums palengvino ta skausmeliIr kas kiek minuciu tur…
man rodos, kad cia kiekvienai labai individualiai: vienom kamuolys padeda, o pvz as, ne atsiset negalejau, man labiausiai padejo vanduo, gimdziau irgi vandeny. nors kai budavo paruosiamieji-kamuolys padedavo. pajausit pati kas jum labiausiai padeda. man dar padejo, kai vyras nugara masazavo. bande mw masazuot, tai nuvijau ir vyra kvieciau
o su vaziavimu i ligonine, tai net nezinau, man atrode, kad jau istisai be pertrauku skauda-nuvaziavom, o jie sako dar tik trys cm prasivere , vaziuok namo
nu tada nejuokinga buvo. po keliu valandu vel atvaziaavau jau buvo 6 ir pasilikau. man rodos, kai buna kas 3-5 reik vaziuot, nu bet tiksliai nezinau. jei neklystu, pirma pasiskambini i ligonine, paklausineja ten kaip kas ir pasako kadaatvaziuot
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai