Lūšiukė parašė:
Surfo
jo zinau , drauge turi toki. o pioneer net paspaudus nepasmunka
bet velgi , cia kas kam geriau: vienoms patinka liunguojantys vezimai, tokie kaip emaljunga, kitiems angliskai tariant STURDY , kaip musu . as uzsisakiau savo vezima net neziurejus jo naturoj, tiesiog daug skaiciau atsiliepimu, patiko dizainas, o ir kaina nemaza, tiesiog tikejausi gero vezimo ir tiek. bet kai pamaciau jo kietuma, siek tiek suglumau, bet belieka pasitiket vyro zodziais: 4 wheels suspention - varysi kiaurai, o vaikas net nesukrutes vezime
tai to ir tikiuosi.
Lelius2016 parašė:
Jo tas pirkiniu krepsys mazas na bet man jis nelb reikalingas as kai visur su masina tai man pakanka jo .. oj as tik is dezes ispakavau sustaciau pastumdziau ir atg…
as irgi dazniausiai su masina, bet kai nuvaziuoju i dideli shopping center, tai masina stovi aikstelej tris valandas kokias, kol as apsiperku
buna, kad siaip i parka stumiuosi su vezimu, net neimu masinos,nes noriu pasivaikscioti, tai reikia poto ten bilekiek maisto prisidet pusdieniui, ir visa ko
na as taip apgalvojus, kad vat man tai tikrai reikia didelio shoping krepsio
tai va taip ir issiriinkau is situ dvieju variantu! pats dizainas gal surf grazesnis, bet nedaug kuo jie skiriasi , abu grazus , svarbu kad tik riedetu gerai