Lelius2016 parašė:
Oj tikrai pioneer ne didesnis. Tik pirkiniu krepsys didesnis.ziurejau ir as ji.bet vyrui labiau patiko surf![]()
tai koks tada skirtumas tarp tu dvieju vezimu? isskyrus krepsi
nes man pasirode pioneer siek tiek platesnis
Lelius2016 parašė:
Oj tikrai pioneer ne didesnis. Tik pirkiniu krepsys didesnis.ziurejau ir as ji.bet vyrui labiau patiko surf![]()
tai koks tada skirtumas tarp tu dvieju vezimu? isskyrus krepsi
nes man pasirode pioneer siek tiek platesnis
Joringė parašė:
Siaubas... Aš kai pasakiau, kad išeinu, tai prašė likt, žadėjo lengvas pamainas duot ir dirbt dienų kiek noriu, kad ir 2 ar 3 tik per savaitę. O čia pas jus kaip. S…
O aš išėjqu kaip įmanoma greičiau tai liko patenkinti ir dar pasakė kad linki kuo gereusio. Kurgi ne
rankom trynė kad greičiau išeičiau į dekretines nes jokios naudos nebuvo iš manęs
AgneHill parašė:
tai koks tada skirtumas tarp tu dvieju vezimu? isskyrus krepsines man pasirode pioneer siek tiek platesnis
Na pats remas skiriasi, pioneer kampuotesnis o surf apvalesnis. Jei gerai pamenu (bijau pameluoti) surf lopsys didesnis. Seip jie panasus ir kaina skiriasi
emma12 parašė:
O aš išėjqu kaip įmanoma greičiau tai liko patenkinti ir dar pasakė kad linki kuo gereusio. Kurgi nerankom trynė kad greičiau išeičiau į dekretines nes jokios n…
Na matot. Prieš nėštumą tai laksčiau, bėgiojau, ardžiausi tam darbe. Jei būč likus ir nedirbus kaip anksčiau (o taip tikrai ir būt būvę), tai gal ir su manim būtų elgesys pasikeitęs. Bet nei man ten malonu būtų trintis ir kitiems būt stabdis, nei jiems nauda iš manęs. Šiaip tai nėštumas buvo puikus asmeninės sąžinės nuraminimas dėl darbo metimo
AgneHill parašė:
tai koks tada skirtumas tarp tu dvieju vezimu? isskyrus krepsines man pasirode pioneer siek tiek platesnis
Lelius2016 parašė:
Va radau ir sudejau.
aha, skiriasi biski
na man surf butu buves tobulas, bet tas pikriniu krepsys tai kazkoks nesusipratimas ....o man reikejo talpaus, megstu su vezimu varyt po shoppingus
tai va, kiekvienas savo prioritetus turi
tik man keista, kad va raso 4 wheels suspension, galvojau, jis labiau toks bouncy bus,bet jis gan kietas, sakyciau...vyras sako,kad taip turi but, viskas gerai, nelinguos per akmenis vaziuojant, bet kaip cia istikro- nezinau ..
AgneHill parašė:
aha, skiriasi biskina man surf butu buves tobulas, bet tas pikriniu krepsys tai kazkoks nesusipratimas ....o man reikejo talpaus, megstu su vezimu varyt po shop…
Jo tas pirkiniu krepsys mazas na bet man jis nelb reikalingas as kai visur su masina tai man pakanka jo .. oj as tik is dezes ispakavau sustaciau pastumdziau ir atgal I deze kad nedulketu
nu jie ne is tu lb lb minkstu bet as manau pakankamai
Surfo
AgneHill parašė:
aha, skiriasi biskina man surf butu buves tobulas, bet tas pikriniu krepsys tai kazkoks nesusipratimas ....o man reikejo talpaus, megstu su vezimu varyt po shop…
Surfo idomus amortikai. Kiek turejus vezimu tai kaskas naujo
kaskokie ne Su spyruoklem paspaudus pati vezina idomiai jis pasmunka.
Joringė parašė:
Na matot. Prieš nėštumą tai laksčiau, bėgiojau, ardžiausi tam darbe. Jei būč likus ir nedirbus kaip anksčiau (o taip tikrai ir būt būvę), tai gal ir su manim būtų e…
Visko gali būti kad ir Jums taip būtų nutikę
aš sakiau atgal nebegrįšiu bandysiu užsiimti saviveikla
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai