MonMaur parašė:
taip. viena diena 36.8 kita 36.6 sekancia 37.0 veliau vel koki 36.7. as pagal tai ir pastebejau, kad nevyksta, man ciklas nespejo issimust is veziu
Koki gydyma skyre?
MonMaur parašė:
taip. viena diena 36.8 kita 36.6 sekancia 37.0 veliau vel koki 36.7. as pagal tai ir pastebejau, kad nevyksta, man ciklas nespejo issimust is veziu
Koki gydyma skyre?
melisa321 parašė:
Dar klausima jums turiu. Be to kad ov testai nebusavo teigiami, dar kazka jausdavot? Budavo kokiu simptomu kad nevyksta ov?![]()
Daugiau nueko nejauciau, bet ir kai vykdavo ov as jos nejausdavau, arba nekreipdavau demesio.
Sveikos merginos
turiu klausimeli, gal bus kokia experte cia kuri pagelbes
vakar buvo 10 diena kaip geriu progesterona (gepretix) kad pastociau. Siandien - 26 CD (mm turi prasideti, siandien arba per ateinancias dvi-tris dienas). Sakykit ar yra normalu jog geriant progesterona kuno temperatura yra pakilusi? jau 9 diena kaip laikosi nuo ryto iki vakaro 37.0-37.4 (pries pora dienu buvo iki 37.5), o bkt - 4 diena kaip nukirsta laikosi 36.4. Kad ir siandien tik atsikeliau ir po pusvalandio sukilo iki 37.1, nors as tikrai nesijauciu kad buciau persalusis ar dar kazkas. NT(bitute-kasetini(nezinau jo jautrumo)) siandien pasidariau - neigiamas. Tai ar gali progesteronas laikyti pastoviai pakilusia kuno temperatura? Ir ar man ji siandien nutraukti ar gerti tol kol prasimus menesines? Busiu dekinga uz bet koki atsakyma
arame parašė:
Sveikos merginosturiu klausimeli, gal bus kokia experte cia kuri pagelbes
vakar buvo 10 diena kaip geriu progesterona (gepretix) kad pastociau. Siandien …
taip, bkt juk pakyla po ov del prg, tai ir del vartojamo prg ji laikosi nors ir nestumo gal ir nera. o kelinta dpo jums? man bent jau vartojant prg neprasimusa mm
Burburbur parašė:
taip, bkt juk pakyla po ov del prg, tai ir del vartojamo prg ji laikosi nors ir nestumo gal ir nera. o kelinta dpo jums? man bent jau vartojant prg neprasimusa mm
Siandien 12 dpo. Pirma karta po 5 menesiu, visad budavo 10 dpo ir prasidedavo menesines. Mano II ciklo faze trumpa..
bet as nuo ciklo pradzios geriu ir mastodynon (del per pms skaudancios krutines) gydytoja paminejo kad pades ir krutinei ir ovuliacijai, gal ir ovuliacijai padejo nes ivyko 14 cd, o ankciau ivykdavo 16 arba 18 cd, o lygiai po 10 dienu prasidedavo menesines..
papildysiu siek tiek: pries dvi dienas buvo pasirodziusios kelios kraujingos (rausvos) isskyros, ir patepliojo kakavine spalva ir viskas.
arame parašė:
Siandien 12 dpo. Pirma karta po 5 menesiu, visad budavo 10 dpo ir prasidedavo menesines. Mano II ciklo faze trumpa..bet as nuo ciklo pradzios geriu ir mastodyno…
Na luktelkit gal bent iki 14dpo.pasidarykit tada testuka ir nutraukit jei nieko nebus
Burburbur parašė:
Na luktelkit gal bent iki 14dpo.pasidarykit tada testuka ir nutraukit jei nieko nebus![]()
Vat tas ir yra kad siek tiek bijau nutraukti gerima.. maza ka
pries 3 savaites sapnavau teigiama nestumo testa
nors buvau supykus ant saves ir spjovus visus stebejimus ir bandymus
tai vienu zodziu gersiu dar dvi dienas ir ziuresim..
arame parašė:
Vat tas ir yra kad siek tiek bijau nutraukti gerima.. maza kapries 3 savaites sapnavau teigiama nestumo testa
nors buvau supykus ant saves ir spjovus…
tai tada darykis hcg ir 100% bus aisku viskas. as taip darau nes nt nelabai pasitikiu
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai