Deimontaite parašė:
Na ką, šiandien buvau santarose, a dvynio augimo sulėtėjimas ir skirtumas tarp dvynių 20%, tai pirmadienį užrašė cezariui. Pirmadienį bus 36+2sav. Per dvi savaites …
Jūsu mažiukam jau viskas bus gerai ❤️
Deimontaite parašė:
Na ką, šiandien buvau santarose, a dvynio augimo sulėtėjimas ir skirtumas tarp dvynių 20%, tai pirmadienį užrašė cezariui. Pirmadienį bus 36+2sav. Per dvi savaites …
Jūsu mažiukam jau viskas bus gerai ❤️
Lalana parašė:
Mums 34sav., priaugau 24kg., labai skauda kirkšnis, atrodo kuo toliau tuo labiau, šiandien jau vos paeinu, bijau , kad jei taip ir toliau-po kokios savaitės išvis n…
35sav šnd-sąskaitoj 25kg
Man tinsta kojos rankos, skauda klubus ir kelienius 🙈🥴🤯💣 aš noriu gimdyt, bet kad nėra jokių ženklų..
Lelija011 parašė:
35sav šnd-sąskaitoj 25kg
Man tinsta kojos rankos, skauda klubus ir kelienius 🙈🥴🤯💣 aš noriu gimdyt, bet kad …
Aha man irgi priedo tinsta galūnės, kelienai jau sunkiai laiko ypač jei reikia atsistoti pritūpus🙈
Jau atrodo ir psichologiškai sunku, pavargau būti pavargus, o dabar dar ir vos paeinu.
Na jau nedaug liko, bet tos dienos slenka vėžlio greičiu kai tokia savijauta
skani_zemuoge parašė:
Su svoriu tai labai aš bijau. Kol kas 17sav ir 2.5kg saskaitoje. Bet spėčiau, kad pradžioje tas svoris visom nelabai auga. Bijau kas toliau laukia ;D Nes dar ir vas…
Gal daug ir nepriaugsit tuomet, aš tokiam laike jau apie 11kg buvau priaugus
Lelija011 parašė:
35sav šnd-sąskaitoj 25kg
Man tinsta kojos rankos, skauda klubus ir kelienius 🙈🥴🤯💣 aš noriu gimdyt, bet kad …
O kiek sveria jusu vaikiukai? Pas mane jie maziukai, tai neramu man😕
coliuke01 parašė:
O kiek sveria jusu vaikiukai? Pas mane jie maziukai, tai neramu man😕
Pagal augimo visas tendencijas (na maždaug kiek priaugdavo tarp echo) tai turėtų viršyti jau 3kg.
05.11 buvo po 2.4kg abiejų, ryt važiuoju į Santaras...
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai