2018.08.18 00:39 (prieš 7 m.)
Ringailiux parašė:
z
Na norint po 5 metų turėt 100 000 eur, reikia kas mėnesį atsidėt apie 1700 eur. La…
zodziu dabar susideliojau preliminariai islaidas butiniausias, tai nuo mano algos atmetus viska (nuoma, draudima masinos, kura, maista, mokescius, pramogas ir kt.) nuo mano algos dar turi siek tiek likti pinigu, na o vyro saskaita turetu but nepaliesta. Susirasiau viska ant lapo, pasidariau skiltis 3. Preliminarias pajamas, islaidas ir skirtuma kiek ta menesi liko arba i minusa nuejom. Rezultata matysiu spalio pradzioj, nes viska skaiciuosiu nuo rugsejo men.
Galvoju, gal savo banke pabandyt atsidaryt kita saskaita, be korteles i kuria pervest kas menesi tai kas liko is mano algos, tada sekanti menesi vel is algos tik gyvent ir ziuret kaip sekasi. Tada manau vyro saskaitoj eurai kaupsis, kas bus gerai gryztant i Lietuva, nereiks keisti valiutos. (tik vyras zada keisti darba, po kaledu, tai alga gaus jau kronom kaip as). Maisto pinigus iskart nusiimt, isidet i vokelius ir is ju tik pirkt viska. Dar esu skyrus apie 30 eur (200kronu) namu reikmem, tokiom kaip sampunai, indu plovikliai, milteliai ir kt. Nzn gal per daug, bet jei kas liks, gales i ktia saskaita keliaut menesio gale. Gal tada po menesio ziuret kam kiek pinigu isleidom ir mazinti biudzeta atitinkamai tam tikriem dalykam
Dar kitas dalykas, niekaip nenusprendziam ar apsimoka nuomotis toliau ar nusipirkt butuka ar namuka maza, nes planuojam kokius 5m dar likti. Tik paskui nezinia kaip seksis parduot ji ir pavyzdziui jeigu sugalvotumem gryzti, o namas butu neismoketas, kaip tada buna. Ar parduoda bankas nama/buta ir ta suma kuria mokejai tuos metus grazina? Ar pasiima bankas atgal nama ir nieko negrazina.