2018.08.18 01:45 (prieš 7 m.)
mulier parašė:
Nereikia tureti/skaityti daug knygu apie ta pati
Tada galvoj susimaiso keliolika nuomoniu ir dazniausiai taip ir lieka tik teorija asmeniniui gyvenimui. Va pvz i…
Žinau tą grupę, esu joje buvus. Taip žinau tokių skelbimo puslapių kaip skelbiu.lt ar skelbimai.lt, tik dabar jau per daug cackintis reiktų. Aš tiek laiko neturiu, kad kurti anketas ir pan., o facebook'e nepaklausūs tie drabužiai. Ieškojau šiandien kažko panašaus kaip į musumazyliai
Kas liečia knygas, tai man nesimaišo niekas. Pvz aš turiu knygas Brian Tracy, tai yra vienas iš pirmųjų iš populiarios psichologijos, o man psichologija patinka, toliau domėjausi taupymu ir pan., o čia yra taip pat gana daug informacijos, nes būdai sutaupyti yra skirtingi, bet man patinka Dave Ramsey, nes pagal jį toliau kiti ir skaičiuoja ir taupo, pvz ta vokelių sistema.
weirdboo parašė:
zodziu dabar susideliojau preliminariai islaidas butiniausias, tai nuo mano algos atmetus viska (nuoma, draudima masinos, kura, maista, mokescius, pramogas ir kt.) …
dėl namo tai gal facebook'e grupėje ex emigrantai paklauskit apie namus. ten yra daug grįžusių iš įvairių šalių, tai tikrai turėtų ką patarti. Realiai tai visos šalys turi tam tikras savo sąlygas ir pan. UK daugumoje parduoda, bet kam pirkti namą jei vėliau reikės vargti jį pardavinėti? O ir kaina rinkos priklausys nuo laikotarpio, jei nebus jokių krizių, ekonomika išliks stabili ar augs, kvartalas bus geras, tai ir parduosit už didesnę kainą, bet tiksliai prognozuoti gali tik ten gyvenantys žmonės.