Mary.S parašė:
Oooo sveika prisijungusaš po beveik penkių metų sunkaus darbo pagaliau atmušiau vyrą nuo tų marazmų ir išmokinau už save prieš tuos pastovėt. Tai dabar jau ir t…
O tu gal pavalgyk, lapais gyva, nu kurgi augs svoris
Mary.S parašė:
Oooo sveika prisijungusaš po beveik penkių metų sunkaus darbo pagaliau atmušiau vyrą nuo tų marazmų ir išmokinau už save prieš tuos pastovėt. Tai dabar jau ir t…
O tu gal pavalgyk, lapais gyva, nu kurgi augs svoris
zuzule3 parašė:
Vyro BROLIS ir SESUO? Gerai supratau? Kiek tiem vaikam metu? Sorry.si kart nesusilaikysiu.bet dar net net neatvazeve tie brolis ir sese o cia jau apie pinigus klaus…
ir is vis jei kazkas nepatinka apeikit posta o ne piktai komentuokit.
lukne@@ parašė:
Kodel jus ant manes paspaudet veleva nei vieno zodzio nepasakiau kad issizeisti pasakiau kad reik prijimti kritika turbut tai mergytei nepatiko. Jug jau sakiau moke…
Manau veleva paspaude nebutinai ta mergina ir ji puikiai prijama kritika, jug kaip sakete nuo zmoniu pasisakimu tik lengviau...
vilmairdarius parašė:
O tu gal pavalgyk, lapais gyva, nu kurgi augs svoris![]()
![]()
Gal neprisigalvok vėjų?
Lapais?
lukne@@ parašė:
Kodel jus ant manes paspaudet veleva nei vieno zodzio nepasakiau kad issizeisti pasakiau kad reik prijimti kritika turbut tai mergytei nepatiko. Jug jau sakiau moke…
Vėliava spaudžiama ir tada, kai pasisakymas neatitinka temos, o Jusiškis neatitiko. Ir mano dabar neatitinka
As cia ateinu savo nuotykius pasipasakoti , o ne klausytis pamokymu, kaip tureciau gyventi. Paziurekit pacios i save ir savo gyvenimus ir tada narpliokit kitus. Cia vaiduokliu tema, dedu juos ir pasakau tikiu ar nea. Tad jei neturit ka ikelt, ar pasakyti nuomones apie vaiduoklius, nuomone pasilikit sau.
Leliukasxx parašė:
As cia ateinu savo nuotykius pasipasakoti , o ne klausytis pamokymu, kaip tureciau gyventi. Paziurekit pacios i save ir savo gyvenimus ir tada narpliokit kitus. Cia…
kaip man patinka kai zmones raso be klaidu
Lotavil parašė:
Vėliava spaudžiama ir tada, kai pasisakymas neatitinka temos, o Jusiškis neatitiko. Ir mano dabar neatitinka![]()
Tai kad i tema ir nestumo testa savo idejau. Jug net galima paziuret ka merginos nuspaudzia. Ir net atsiprasiau daviau tik pastaba jai. Reik moketi gyventi ir prijimti viska ;) pirmas buvo nuspaustas izeidimas dabar jau ir antras yra
rentapro parašė:
kaip man patinka kai zmones raso be klaidu
![]()
Cia geraja prasme ar kaip?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai