Leliukasxx parašė:
Cia geraja prasme ar kaip?![]()
Tu be klaidu, o va kai kurie kritikai tai oi oi oi
Leliukasxx parašė:
Cia geraja prasme ar kaip?![]()
Tu be klaidu, o va kai kurie kritikai tai oi oi oi
Leliukasxx parašė:
As cia ateinu savo nuotykius pasipasakoti , o ne klausytis pamokymu, kaip tureciau gyventi. Paziurekit pacios i save ir savo gyvenimus ir tada narpliokit kitus. Cia…
Aš idejau ir vaiduokli savo. O kad esate pykčio pilna matosi ir vel. Atsipalaiduokite ir pasiseks jums. Nusiteikite gerom emocijoms ir busite laiminga ;)
rentapro parašė:
Tu be klaidu, o va kai kurie kritikai tai oi oi oi![]()
Na, turiu pripazinti, kad labai sutinku. Kartais taip akis bado, kad uuuu, bet tyliu, nesu eksperte gramatikos ir skyrybos
lukne@@ parašė:
Aš idejau ir vaiduokli savo. O kad esate pykčio pilna matosi ir vel. Atsipalaiduokite ir pasiseks jums. Nusiteikite gerom emocijoms ir busite laiminga ;)
Atsiprasau, lukne@@, o Jus gal Anglijoje psichologija studijuojate???
lukne@@ parašė:
PONIA, as esu laiminga ir manau, kad daug kartu laimingese uz tas visas kritikes, kurios moko gyventi. Man neidomi nei vienos kritikes nuomone. As renkuosi, kaip man gyventi , nei vienos nemokiau ir nepatarinejau, TAD PRASYCIAU, atstokite. Cia ne MOKYMU tema!
rentapro parašė:
Atsiprasau, lukne@@, o Jus gal Anglijoje psichologija studijuojate???
As uk psichologija studijuoju
Leliukasxx parašė:
PONIA, as esu laiminga ir manau, kad daug kartu laimingese uz tas visas kritikes, kurios moko gyventi. Man neidomi nei vienos kritikes nuomone. As renkuosi, kaip ma…
Maladec
kristute1986 parašė:
oj merginos ziuriu prasidejo veliaveliu karas![]()
![]()
Visos veliavos i tema, ner ko pykt
Leliukasxx parašė:
As uk psichologija studijuoju![]()
Tai gal Jus grupiokes
Gerai nebeterskim eterio. Laukiam vaiduokliu
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai