2015.12.03 21:42 (prieš 10 m.)
Gretiute parašė:
Tai kai netiki i Dieva, tai ir religiniu svenciu nesventi... Man tik vaiku gaila, visi draugai puosia namus, eglutes, gauna dovanas, valgo kuciu vakariene, svencia …
Nesamone visiska, jau senai visos sventes praradusios tikraja prasme, retas kas Kaledas su religija sieja, o visi svencia, nors ir netiki, nes buna gera, seima kartu, papuosimai nuotaika tokia silta ir mistiska suteikia, dovanu gauni, kitiem dovanoji, stebi kaip dziaugiasi vyniodami tavo dovana, pavalgai tradiciniu maistu ir buna daug iseiginiu, tai ir yra kaledos, idomu jas ten susimastyt sugalvoja apie jristaus gimima ar pan
vaikam tai ne kristus o kaledu senelis rupi
zhymule parašė:
Kaledos yra Jezaus gimimo svente. Jei jus svenciat vidurziemio svente (kurios data sutampa su kaledomis) tai ir vadinkit ja taip...nes Sv. Kaledos yra grynu gryniau…
Kristaus gimimo svente yra kucios
zhymule parašė:
Jums pagoniska, man krikscioniska. As baigiau katalikiska mokykla, augau tikincioj seimoj tai ir tikiu tuo kas buvo iskiepyta. Tai religija ir man nesvarbu kuo jus …
Jus zeitgaist paziurekit apie religijas ir pamatysit kad netiketai visos religijos yra nusirasytos viena nuo kitos ir visos jos paremtos paprasciausia astrologija, bus lengviau gyvent, cia tik uzkoduota aatrologiha pateikta pasakos pavidalu tai ner I ka tiket, nu nebent I hiroskopus