@Lauruciukas@ parašė:
Vaikas gime 1.5kg. Manau tai viska pasako.
Alia tikrai viska....
Drauges vaikas 800 gramu gime gyvas iki siol....
@Lauruciukas@ parašė:
Alia tikrai viska....
Drauges vaikas 800 gramu gime gyvas iki siol....
@Lauruciukas@ parašė:
aš gimiau 1,8 kg. Ką tai pasako?
Džulė parašė:
Na jus cia jau perlenket lazda... Tikrai baisi istorija, o jus savo varot... Palinkeciau siek tiek jautrumo...
Istorija ir yra baisi. Aš kitaip ir neteigiau
tiesiog emocijos neišeina perteikt rašant
Šventoji trejybė parašė:
Atsirado viena protinga o kiti durni....
kuo toliau tuo labiau suprantu kad tavo mastymas remuose
![]()
Jau tu man apie rėmus dar papasakok
Šventoji trejybė parašė:
Pastebėjau kad yra čia tokiu kurios Zino už tave geriau nemato, nemate vadinasi nėra kaip su mano vaiku![]()
Tu čianapie save? Matai, ką pati rašai??
Šventoji trejybė parašė:
Svarbu pasigyncit ir kaimiečiu straipsniais tiketatsisėsti į narva ir nebandyt grotu nuimti
![]()
Eik eik, ne kaimiete
tu kuo vadovaujies tai tik pati ir žinai, nes niekas kitas apie tai nieko negirdėjęs
kibaldziukas parašė:
nu bet jūs keistosvis tiek savo įrodinėsit, kad mp buvo gėris. Diagnozę patvirtino Kauno, Santariškių, Danijos, Vokietijos gydytojai. Lietuvoj tai tik 4 atvejis…
Idomu ka dabar proto bokstai parasys? na mergaites kur gi jus su savo ismintim?
Mary.S parašė:
Istorija ir yra baisi. Aš kitaip ir neteigiautiesiog emocijos neišeina perteikt rašant
![]()
Svarbu pakomentuot kad NEIMANOMA
ant durniaus paklausiu. Aš giditojos kur dirba su neišnešiotukais, kaip tik turiu termina. Kaip ten su tuo pienu...
Andzelmutė parašė:
Idomu ka dabar proto bokstai parasys? na mergaites kur gi jus su savo ismintim?
Streles nukreips į mane
kaip visad
Katiara parašė:
Atsiprašau, bet jei tarkim tuo atveju mp buvo ale nuodas, tai kam tada jį duoti? Tai pagal mane būtent gydytojų neklausimas ir buvo.![]()
Tai gal blogai ir padare, kad neklause.
Šventoji trejybė parašė:
Svarbu pakomentuot kad NEIMANOMAant durniaus paklausiu. Aš giditojos kur dirba su neišnešiotukais, kaip tik turiu termina. Kaip ten su tuo pienu...
ir dar man aiškini apie ribotą mąstymą
kibaldziukas parašė:
na mano būdamas 2 mėnesių vis dar kankinos, kartu ir aš. O tai iš kur jos natūraliai atsiranda?
Atsakymas nenudžiugins jūsų, nes tyrimai rodo, kad MP labai padeda žarnynui apsisėdi reikiamom bakterijom, netgi po to kai kūdikiui būna duoti antibiotikai.
Apsisėti bakterijom pradeda žarnynas 2-3 dienos po gimimo (t.y. per tiek laiko pirmosios ateina iki žarnyno), CP gimusiems vėliau ir silpniau, nes motinos gimdymo takai yra pirmasis tų bakterijų šaltinis. Taip pat jos ateina iš aplinkos, ir iš motinos išmatų (bakterijos limpa prie rankų). O pagrindinis šaltinis (bakterijų) yra MP. Jūs davėt jogurto kapsules, bakterijas iš karvės pieno, bet ar susimąstėt kad pačios pienas irgi turi reikiamas bakterijas (reikiamas jūsų kūdikiui, o ne veršiukui)?
"Source of bacteria for the breast-fed neonates is mother's milk, which contains up to 10*9(9 laipsnyje - nėra čia simbolių) microbes/L in healthy mothers (7). The most frequently encountered bacterial groups include staphylococci, streptococci, corynebacteria, lactobacilli, micrococci, propionibacteria, and bifidobacteria, and the authors suggest that these bacteria originate from the nipple and surrounding skin as well as the milk ducts in the breast."
Papildomos kapsulės, lašai probiotiniai ir t.t. - taip, padeda žarnynui greičiau subręsti. Bet jis ir normaliai subręsta per 3-4 mėnesius, o normali mikroflora būna apsigyvenusi jau per 2-3 savaites.
Ziauru tos istorijos su neisnesiotukais
na bet tokia realybė, kad dauguma jų gimsta su rimtom bedom
net per didelėm,kad būtų galima išgyventi. Žinoma yra ir tu kurie išgyvena, bet nereikia ir tu nelaiminguju pamiršti, nes vien, kad neisnesiotas vaikas rodo, kad kažkas negerai buvo... Poto svoris, būklė, ir dar daug visokių kitokių rodiklių
žinoma nutikus nelaimei artimieji ieško kaltų ir ką būtų dare kitaip
Mano mama iki šiol tiki,kad jei būtų tais laikais misinuko, būtų buvus šalia ta naktį, sesuo mano būtų išgyvenusi, bet yra taip kaip yra ir nieko nepadarysi
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai